Рубрики: Новини

Нагородив своїм прізвищем вже трьох жінок: Катерина Полтавська змінила ім’я після одруження і стала Остапчук

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук минулого року почав стосунки з молодою киянкою Катериною Полтавською. Зіркова пара найімовірніше одружилась офіційно

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і телеведучий, за своє життя був одружений тричі. Восени торік знаменитість розлучився вдруге та майже одразу почав стосунки з молодою журналісткою зі столиці Катериною Полтавською. Спершу зіркова пара довгий час приховувала свої стосунки, але шанувальники чудово знали, що шоумен крутить роман із медійницею.

У лютому цьогоріч мережею і взагалі почали гуляти чутки, ніби Володимир Остапчук і Катерина Полтавська взяли шлюб. Довгий час знаменитості офіційно не коментували поголосу, але натякали, що ці новини – правда. Хай там як, але нещодавно дівчина відомого українського шоумена розкрила, що насправді вже носить прізвище свого коханого.

На особистій сторінці Володимира Остапчука в соціальній мережі Інстаграм з’явилось відео, на якому Катерина Полтавська підписує свій диплом за перше місце у змаганнях із футзалу. На нагороді знаменитість написала не своє дівоче прізвище, а ім’я свого чоловіка. Схоже, зіркова пара вже встигла зробити важливий крок у своїх стосунках.

Катерина Полтавська взяла прізвище свого бойфренда Володимира Остапчука

До слова, нещодавно відомий український шоумен Володимир Остапчук і його кохана Катерина Полтавська відвідали спортивний захід у столиці. Знаменитість пожартував, що спершу вони з дівчиною самостійно нагородили себе дипломами, а потім пішли посмакувати закусками на фуршет. Полтавська підтримала жарт свого коханого й додала, що саме так вона отримувала диплом після завершення університету.

Нагадаємо, що зіркова пара почала стосунки наприкінці минулого року та майже одразу після початку роману вирішила з’їхатись у спільну квартиру. Лише у квітні цьогоріч Остапчук і Полтавська підтвердили, що вони зустрічаються. Відтоді зірки постійно тішать шанувальників новими спільними фото та романтичними історіями.

Поділитися