Рубрики: Новини

“Стала схожа на утриманку”: Лесю Нікітюк розкритикували за рекламу бренду, який не вийшов з ринку росії

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк зробила рекламу відомому світовому бренду, але за це її розкритикували прихильники. Виявляється, бренд досі працює в росії.

Ні для кого не секрет, що блогери активно заробляють в соціальних мережах, роблячи рекламу відомих брендів за гроші. Крім великих брендів, рекламу може замовити будь-який український чи закордонний бренд, якщо блогер береться за рекламу, яка прописала в умові і його аудиторія точно зверне увагу на прорекламований продукт.

До українських зірок та блогерів часто звертаються як початкові бренди, так і всесвітньо відомі. Надя Дорофєєва, наприклад, є амбасадором спортивного бренду PUMA в Україні. Леся Нікітюк також днями опублікувала рекламу відомого бренду, але є одна проблема – бренд досі продовжує функціонувати в росії, що не дуже сподобалося прихильниками телеведучої.

Лесю Нікітюк розкритикували за рекламу відомого бренду

Леся вирішила погодитися на рекламу ресторану швидкої їжі KFC, який вже давно конкурує з відомим McDonalds. У своєму пості Леся Нікітюк показує, як насолоджується поїданням пікантних крилець у хрусткій паніровці та в описі під постом розповідає про переваги цього ресторану швидкої їжі, але прихильники швидко зʼясували, що ресторан досі функціонує в росії:

  • “Як можна рекламувати компанію, яка в раші продовжує торгувати? Я в них принципово нічого не купую. Хоча колись любила”,
  • “Лесі заплатили за рекламу і байдуже: в росії, не в росії, та хоч на місяці. Гроші не пахнуть”,
  • “А KFC ще ж наче працює в раші, чи я помиляюсь. А тут їм реклама та ще й українська, хм”.

Інша частина прихильників пишуть, що рекламу Леся Нікітюк зробила дуже креативну, стильну і не одразу можна зрозуміти, що це рекламна інтеграція. Також зірку просять не звертати увагу на хейтерів.

Поділитися