Рубрики: Новини

Рейтинг будинків суддів “Україна має талант”: де живе Ігор Кондратюк, Слава Фролова, Влад Яма, Притула, Мішина

Як виглядають будинки популярних членів журі легендарних зірок проєкту "Україна має талант"? Дізнайтеся, де живуть знаменитості такі, як Ігор Кондратюк, Слава Фролова, Влад Яма та інші.

Проєкт “Україна має талант” став справжнім одкровенням для нашого глядача, показавши, скільки насправді видатних і цікавих людей мешкає серед нас. Окреме місце у серці заслужили судді телепередачі, які доповнили своїми знаннями і мудрістю ефір.

Першою трійкою членів журі стали Ігор Кондратюк, Слава Фролова та Влад Яма. Вони здобули чималу славу і ніхто з прихильників не сумнівався, що завдяки своїй медійності зірки змогли побудувати своє життя, забезпечивши його максимальним комфортом.

У легендарного продюсера з роками з’явився маєток на мальовничій Київщині. Звів його популярний чоловік з червоної цегли. Проте, у 2022-му дім зірки опинився під ударом окупантів. Прилетіло у найулюбленіше місце знаменитості — в його особистий кабінет.

Дім Ігоря Кондратюка

А ось вічно позитивна Слава Фролова засвітила прихильникам лише власну квартиру у Києві. Не відомо, чи є у зірки власний будинок, але, судячи з помешкання селебріті, гонорарів на своє родинне гніздечко вона не пошкодувала.

Владу Ямі довелося полишити розкішний маєток у селищі Рославичі. Двоповерховий дім містить розкішну дитячу кімнату, а сам виконаний у стилі лофт.

Маєток Влада Ями

Ксенія Мішина поки на етапі будівництва, але під час ремонту орендує квартиру в елітному ЖК “Комфорт Таун” у Києві. Житло зірки дуже охайне та лаконічне. Цікаво, яким же буде ремонт у її власній квартирі.

Ксенія Мішина орендує квартиру у Києві

Сергій Притула ретельно приховує свою нерухомість, проте ведучий кілька разів засвічував апартаменти у мережі. Шоумен, а нині головний збирач донатів українців, показував розкішні інтер’єри, дуже світлі та шикарні.

Поділитися