Рубрики: Новини

Марічка Падалко вперше розповіла, за що її сварить чоловік Єгор Соболєв: “Була невдоволена”

Чоловік Марічки Падалко зараз знаходиться на фронті і активно захищає нашу країну. Крім цього, Єгор Соболєв знаходить час для того, щоб посварити кохану дружину.

Відома українська телеведуча Марічка Падалко завітала на “Сніданок з 1+1” і розповіла про свого чоловіка Єгора Соболєва. Зовсім нещодавно зірка похизувалася тим, що вона тепер дружина офіцера, але Марічка не зовсім звертає увагу на це. Для неї значно важливішим є те, де він зараз знаходиться, як себе почуває і коли повернеться додому до мирної України.

Крім цього Падалко розповіла, що прийшла до студії з прапором, де є підпис Кирила Буданова і зараз Марічка влаштувала розіграш цього прапору з підписом. Кожен охочий може долучитися до аукціону задонативши 250 гривень. Всі кошти з аукціону підуть на протезування молодого хлопця, який пішов добровольцем захищати українські землі.

Зірка попросила кожного долучитися до розіграшу і хтось із вас матиме змогу отримати українську реліквію, яка стане гарною окрасою для будь-якого українського будинку.

Марічка Падалко розповіла, чому чоловік може її посварити

Розлука з Єгором Соболєвим дуже складно дається для Марічки. Вона вдячна, що вони з чоловіком змогли зʼїздити у відпустку перед повномасштабним вторгненням, але жінка не втрачає надії на те, що чоловік скоро буде вдома. Не дивлячись на те, де зараз знаходиться Єгор, в нього завжди позитивний настрій і він часом сварить Марічку за те, що вона часом буває без настрою.

“Чоловік може мене присварити, що я чогось не ціную або не достатньо радію. Він мене завжди заохочує радіти життю і перераховувати все хороше, що трапилося за день. Єгор мене заохочує бачити хороше ціною життя, бо бог може потім показати, що таке справжні проблеми у житті”, – розповіла телеведуча.

Поділитися