Рубрики: Новини

Тоня Матвієнко зізналася, чому у 40 років досі ділить житло разом з Мірзояном та мамою: “Платити не хочеться”

Тоня Матвієнко повернулася з евакуації в Україну і знову стала проживати разом з усією родиною у будинку своєї мами Ніни Матвієнко. Зірка пояснила, чому не поспішає з'їжджати.

Популярна співачка Тоня Матвієнко попри всі свої кар’єрні здобутки та шлюб з Арсеном Мірзояном, досі мешкає у батьківському домі, разом з мамою та своїми власними дітьми. Всіх прихильників дивувало, чому така доросла жінка ділить квадратні метри разом зі старшими родичами, а ще й привела свого нового обранця.

Чимало хейту за це отримувала артистка у мережі, а ще більше її коханий. Проте, зірки не раз заявляли, що їм насправді добре жити разом: Ніна Митрофанівна при онуках, діти також коло неї. Минулого року для літньої співачки було справжнє щастя знову побачити рідну дочку, яка приїхала з евакуації.

Звісно, як і у кожній родині, що проживає на спільній території, у них виникали і конфлікти. Та близькі швидко мирилися та знаходили лад у сім’ї. Цікаво, що до повномасштабного вторгнення, Тоня розповідала, що разом з Арсеном у них буде своя власна квартира. Втім, музиканти і досі мешкають разом з батьками виконавиці.

Чому Тоня Матвієнко проживає з мамою?

Як пояснює Матвієнко-молодша, вона дійсно мала плани проживати окремо від батьків. Навіть вклалися разом з коханим у нерухомість. Проте, через воєнні дії будівництво було заморожено і всі мрії стали на паузу. В інтерв’ю Славі Дьоміну зірка розповіла:

“Хочеться мати своє житло, яке куплене. Винаймати й платити оренду не хочеться. Це не вигідно взагалі. Тут є де жити. І на ці гроші можна винаймати прибиральницю, няню. Ну вже не ті часи. І на цей час просто немає у нас свого житла”

Тоня Матвієнко розповіла про особисте

Нагадаємо, що окрім Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна, у будинку Ніни Митрофанівни мешкають: чоловік літньої артистки, старша онучка від першого шлюбу дочки співачки, молодша онучка — дитина, яка народилася від нових стосунків.

Поділитися