Рубрики: Новини

17-річна Злата Мітчелл слідом за Фреймут повернулася в Україну: відвідує мамині лекції з етикету

Ольга Фреймут разом із донькою повернулися до України і вирішили зайнятися культурною діяльністю. Головна ревізорка країни влаштувала лекцію з етикету, на яку прийшла навіть її донька Злата.

Злата Мітчелл не лише донька Ольги Фреймут, але й молода блогерка-початківиця, яка все швидше набирає підписників у соціальних мережах. Дівчинка показує свої подорожі, відпочинок з друзями, а цього разу 17-річна красуня розповіла прихильникам про своє повернення в Україну. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, чим займалася в Україні молода зірка.

З початком повномасштабного вторгнення Злата проживає у Лондоні, але зараз перебралася до Каліфорнії, де починає нове життя. Дівчина любить займатися танцями, навчається, відвідує різноманітні гуртки і показує прихильникам подробиці зі свого особистого життя.

Старша донька Фреймут Мітчелл

Раніше блогерка розповідала, що все своє життя в неї було велике прагнення жити та працювати за кордоном, але вона не проти, якщо, наприклад, її власні діти захочуть прожити все своє життя в Україні. В цій ситуації вона їх підтримає, допоможе і не буде переконувати у тому, що десь там за кордоном життя значно краще.

Нині Ольга Фреймут повернулася в Україну розповіла про проведення благодійної лекції з етикету, яка відбувалася 24 липня. Лекція називається “Манери під час війни”, яка була спрямована на збір коштів нашим захисникам, тому мінімальна вартість квитка була 700 гривень. Лекція відбувалася у Львові і Злата опублікувала декілька фото та відео з міста Лева.

Злата Мітчелл повернулася в Україну

“Не зовсім вдома-вдома, але у Львові”, – написала Злата.

Схоже, молода артистка вирішила підтримати свою маму і відвідати лекцію разом з нею, щоб Ольга Фреймут відчувала підтримку не лише від звичайних глядачів, але й від рідної доньки.

Поділитися