Рубрики: Новини

Вчилася водити в жіночій автошколі, а їздить на таксі: чому Злата Огнєвіч так і не стала автоледі

Українська співачка Злата Огнєвіч продовжує їздити на таксі, хоча сама відвідувала автомобільну школу для жінок. Артистка зізналася, в чому справа.

Одна з найголовніших “Холостячок” країни Злата Огнєвіч ще до повномасштабного вторгнення вирішила скласти екзамен на отримання водійських прав. Зірка активно розповідала в Мережі про свої успіхи, але не дивлячись на це, вона досі продовжує їздити на таксі.

До повномасштабного вторгнення у своїх інстаграм-сторіз зірка показувала, як вправно вона вміє паркуватися і розповідала про свої знання стосовно необхідних речей в автомобілі: автомобільний трос, аптечка, вогнегасник і таке інше. Злата була дуже зацікавлена у навчанні, але чому зірка досі не їздить на власному авто ­– Злата розповіла у соціальних мережах.

Автомобіль Злати Огнєвіч

Огнєвіч поділилася новим відео зі своїми прихильниками, в якому розповідає про те, що їй доводиться пів дня проводити у таксі через велику кількість справ та роботи, якою вона так сильно завантажена.

“Пів дня в таксі. Мчу в студію, щоб там попрацювати, а потім додому, щоб там теж попрацювати. В мене навіть пісня є “Ми будемо працювати”. Ой, тобто, танцювати, але суть…”, – пише співачка.

Злата Огнєвіч розповіла, чому їздить на таксі

Після цього Огнєвіч засипали запитаннями про те, чому ж вона користується послугами таксі, якщо має права. Для Злати автомобіль – це про свободу і власне задоволення, але в неї такий складний графік і образ життя, що вона не може приділяти час для водіння власної автівки.

“Я економлю дуже багато часу, коли їду в таксі або є автівка з водієм. Це набагато зручніше, хоча, я сподіваюся, що колись все ж таки в своє задоволення я буду просто водити авто, кайфувати і не вирішувати ніяких робочих моментів”, – каже артистка.

Злата Огнєвіч розповіла, чому їздить на таксі
Поділитися