23-річна дружина Остапчука Полтавська не має прав на дім, в якому робить ремонт: “Це будинок Вови, а не наш”

Володимир Остапчук зі своєю обраницею Катериною Полтавською знову у центрі всіх обговорень. Молода пара займається облаштуванням будинку, на який абсолютно законно претендує екс-дружина ведучого.

Володимир Остапчук ошелешив всіх новиною про своє розлучення з другою дружиною Христиною Горняк. Пройшло зовсім небагато часу, як сповістив всіх про нові стосунки. На цей раз обраницею ведучого стала юна блогерка Катя Полтавська, яка прославилася в Інстаграмі. Злі язики пліткували про те, що цей роман лише для піару, а шоумен і взагалі дуже скоро полишить дівчину.

Катерина Полтавська взяла прізвище Остапчука
Нова дружина Володимира Остапчука підтвердила, що не має прав на його будинок

Втім, стосунки виявилися куди більше серйозними і пара нині облаштовує своє родинне гніздечко в елітному котеджному містечку на Київщині.

Та за цією нерухомістю тягнеться шлейф дуже дивної історії. Після розлучення з Христиною Горняк, виявилося, що Остапчук не вирішив питання дому, який був їхньою спільною власністю. Про те, що в оселі буде жити суперниця, екс-дружина дізналася з Інстаграм-сторіз. Вона звернулася до Каті та запропонувала викупити її частину. Втім, чи дійшли жінки згоди так і не відомо, але пані Полтавська вже хазяйнує та по повній займається ремонтом.

Проте дівчина зазначила, що все одно вона не є власницею цих квадратних метрів.

“Як довго плануєте робити ремонт у вашому з чоловіком будинку?”, — запитують зірку мережі підписники, на що вона відповідає: “Це будинок Вови, а не наш. Плануємо до весни”

Нова дружина Володимира Остапчука підтвердила, що не має прав на його будинок

Цікаво, що сам ведучий одразу з впевненістю говорив, що у маєтку буде проживати з новою коханою. Прихильники Христини Горняк навіть жартома її питали, чи не затребує повернути назад шоумен машину, яку колись дарував колишній. Екс-дружина Остапчука припускає, що такого апріорі не може статися, адже вона особисто не просила їй повернути презенти.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини