Рубрики: Новини

“Захур, ласкаво прошу назад”: Камалія натякнула, що розлучення скасовується і звернулася до чоловіка (Відео)

Розлучення співачки Камалії стало одним із резонансних подій для українського шоу-бізнесу, але нині, все, схоже повертається у звичне русло. Зірка натякнула, що із Мохаммадом Захуром ще є почуття.

Неймовірна співачка Камалія випустила нове інтригуюче відео, у якому пролунали найважливіші слова:

“Привіт, Захур, ласкаво прошу назад”, — саме така дуже символічна фраза засвітилася на кадрах.

Камалія підігріла чутки про відновлення шлюбу з Захуром

Самої суті сюжету поки не розібрати, але стає зрозуміло, що це тізер нового кліпу знаменитості. Цікаво, чи пояснить новим треком артистка все те, що відбулося між нею та обранцем у квітні цього року, коли вона заявила про розлучення, і чи можна сподіватися на те, що новою композицією селебріті розкаже, як все ж таки вдалося примирися з коханим.

Цікаво, що ще у своїй публікації, де було оголошено про розірвання шлюбу, Камалія заявляла: зі своїм чоловіком обривати зв’язків не буде, адже хоче продовжити з ним виховувати двох дочок Арабеллу і Мірабеллу. Проте, згодом у виконавиці стали з’являтися спільні світлини з Мохаммадом, а також історії про те, як вони разом сходили на шкільний концерт своїх дітей, вітала зірка свого милого з важливим релігійним святом та ще не раз бачилася з Захуром.

Камалія підігріла чутки про відновлення шлюбу з Захуром

У прихильників, звісно, стали виникати питання, чи не могла інформація про розлучення бути піар-ходом, адже у шоу-бізнесі можливо все. Крім цього, артистка не дала жодного інтерв’ю, де хоча би натякнула, що ж могло статися у подружжя, яке прожило близько 20-ти років разом.

Нагадаємо, що для Камалії шлюб з Мохаммадом Захуром став першим у житті, а ось для пакистанського бізнесмена ця популярна білявка була вже другою дружиною. Від колишньої у нього є двійко дорослих дітей, які вже давно живуть окремо від старших родичів.

Поділитися