27-річна дружина 46-річного екс-чоловіка Ані Лорак змінила прізвище: тепер Лілія не Реус, а Налчаджиоглу

Відомий український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу нещодавно відгуляв весілля зі своєю нареченою. Тепер вона вирішила змінити прізвище

Мурат Налчаджиоглу, відомий український бізнесмен, який багато років тому переїхав жити до України, раніше перебував у шлюбі з Ані Лорак. Попри виховання спільної доньки та гармонійні, на перший погляд, стосунки, зіркова пара вирішила розлучитись через подружню невірність чоловіка. З часом колишні зуміли побудувати щасливі стосунки, але вже з іншими партнерами.

Так, наприклад, Мурат Налчаджиоглу почав зустрічатись із Лілією Реус, а з часом зробив їй пропозицію. На початку червня цього року знаменитості наважились відгуляти весілля. Вечірку знаменитості влаштувати в одному з ресторанів Конча-Заспи, що під Києвом. Як і заведено, після одруження молодята вирушили у медовий місяць.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус відгуляли весілля на початку цього літа
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус відгуляли весілля на початку цього літа

Втім, на цьому все не закінчилось. Новоспечена дружина відомого українського бізнесмена після одруження вирішила взяти його прізвище. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Лілія Реус показала, що тепер вона – Налчаджиоглу. У своєму блозі зірка розмістила фотографію нового паспорта з новим прізвищем.

До слова, дружина Мурата Налчаджиоглу “засвітила” свою фотографію на документах. На кадрі в новому паспорті знаменитість має щасливий вигляд, яскраву усмішку та радісні очі. Варто припустити, що Лілія Налчаджиоглу належить до того типу людей, які завжди й за будь-яких умов виходять на документах вдало.

Лілія Реус змінила прізвище та показала підписникам свої нові документи
Лілія Реус змінила прізвище та показала підписникам свої нові документи

Нагадаємо, що обраниця відомого українського бізнесмена Мурата Налчаджиоглу активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Крім того, Лілія Налчаджиоглу працює візажисткою та виховує доньку Олександру від попереднього шлюбу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини