Танцівник Влад Яма вкотре довів фанатам, що не збирається повертатися в Україну: “А чи буває вам соромно?”

Як нам відомо, український танцівник Влад Яма наразі проживає у США разом із дружиною та сином. Підписники занепокоєні: чи збирається повертатися чоловік додому?

У своєму блозі у Instagram танцівник Влад Яма поділився фото, де він стоїть у блакитній футболці на фоні гірської місцевості. Не обійшлося і без інтригуючого підпису.

Хореограф написав під естетичним фото:

“Не кожен може дивитися в майбутнє, не озираючись назад.”

Враховуючи кількість хейту у його сторону останнім часом, скоріши за все, цей напис був адресований хейтерам, які не розуміють його позиції стосовно війни в Україні.

Негативна реакція глядачів не змусила на себе чекати:

“А чи буває Вам соромно?”

До речі, на цей коментар Влад Яма відповів особисто. Чоловік зробив це у жартівливій формі, написавши “#регулярно”. Деяким шанувальникам це здалося проявом недоречної іронії та сарказму.

Але знайшлися і ті, хто почали захищати улюблену зірку:

“Я не розумію в чому річ. Він вибрав свій шлях. Це його право. Право кожного жити як він хоче. Він вибрав поїхати. Я і ще тисячи вибрали залишитись. Не нам його та інших судити.”

“Злі коментарі… люди – будьте людьми , будь ласка!!! Дуже вас прохаю, не заздріть, живіть своє дивовижне життя, не зважаючи на те, що в нас є такий потужний ворог.”

Влад Яма вкотре натякнув, що не збирається повертатися в Україну
Влад Яма вкотре натякнув, що не збирається повертатися в Україну

Як виявляється, Влад Яма втомлюється від постійних хвиль хейту, тож негативні коментарі танцюрист постарався видалити. У цьому він розповів у своїх історіях у Instagram.

Нагадаємо, що нещодавно Слава Дьомін розповів у одному із подкастів про стосунки із Владом. Чоловік поділився тим, що Влад Яма образився на нього та заблокував у соціальних мережах. Причиною ймовірно стало одне запитань у інтерв’ю з Максом Чмерковським, де Слава питав про ставлення до тих чоловіків, які знаходяться за кордоном.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини