Рубрики: Новини

Стало відомо, де зараз живе Софія Ротару: легендарна співачка випадково розсекретила своє місцеперебування

Відома українська співачка Софія Ротару останнім часом взагалі не з'являється на публіці. Де насправді живе артистка після початку повномасштабної війни?

Софія Ротару, легендарна українська співачка, народилась і виросла в Україні. У рідній країні знаменитість ростила і свого сина Руслана. Втім, з початком повномасштабної війни артистка ніби зникла з інформаційного простору та ніяк не висловлювалась стосовно подій на Батьківщині. Хай там як, але місцеперебування знаменитості не є секретом. Принаймні сама Софія Ротару одного разу таки розповіла про те, де буває.

Софія Ротару на своїй сторінці в Інстаграмі майже нічого не розповідає

Останнім часом на особистій сторінці відомої української співачки важко знайти нову інформацію, яка могла б розказати щось про її життя. Проте, на самому початку повномасштабної війни знаменитість розповідала, що вона перебуває у Києві. Але у липні того ж року продюсер Леонід Дзюник розповів, що Софія Ротару вирішила виїхати до США. Разом з тим, артистка зберігає українське громадянство, хоча й живе за кордоном.

Варто зазначити, що у серпні минулого року легендарна співачка розповідала про повернення до України. Наприкінці минулого літа Софія Ротару приїхала до рідного села у Чернівецькій області та показала підписникам фотографію звідти. Наразі так і невідомо, чи залишилась артистка в рідній країні, чи вирішила переїхати до іншої держави.

Де зараз живе Софія Ротару та чому мовчить про війну в Україні

Позиція Софії Ротару

Слід зазначити, що ця тема викликає у шанувальників найбільше запитань. На відміну від левової частки українського шоубізнесу, Софія Ротару з початку повномасштабної війни не публікувала конкретних висловлювань на підтримку України. Втім, з упевненістю можна сказати, що артистка залишається на стороні рідної країни.

Час від часу на особистій сторінці співачки у соціальній мережі Інстаграм з’являються нові фотографії та Історії – всі вони здебільшого пов’язані саме з темою війни в Україні. Знаменитість реагувала на трагедію в Кременчуці, Вінниці. Згадувала зірка і про обстріли української столиці Києва.

Поділитися