Володимир Остапчук не стримав емоцій та дав прочухана невідомій компанії після світського заходу: нерви здали

Відомий ведучий Володимир Остапчук втрапив у нову достатньо неоднозначну ситуацію. Чому шоумен не оминув незнайомців та вирішив силою продемонструвати свою правоту?

Ім’я Володимира Остапчука вже давно не сходить з перших шпальт новин: то друге розлучення, то спонтанне одруження, історія з поділом будинку, купленого у шлюбі… Здається шоумен просто, як магніт притягує до себе скандальні історії і навіть останній похід на світський захід не став виключенням.

Як розповіла його юна дружина блогерка Катя Полтавська, вона з чоловіком втрапила у справжню сварку з невідомою компанією.

“Вова щойно побився”, — показує свою переписку дівчина.

Володимир Остапчук побився з невідомими після світського заходу

Виявляється, все не просто так. Зірка з обраницею перетнувся з компанією молодих людей, які за словами Полтавської, тверезими точно не здавалися. Один з хлопців грубо почав ображати Катерину, на зауваження не звертав уваги. Врешті-решт отримав на горіхи, а товариші винувато вибачилися перед знаменитостями.

Сам Володимир і його дружина історію коментувати далі не стали. Схоже, розійшлися з кривдниками все ж таки мирно. Єдине, що додала блогерка, це те, що вона проти вирішення суперечок таким чином.

Катерина Полтавська взяла прізвище Остапчука
Володимир Остапчук побився з невідомими після світського заходу

Цікаво, що Остапчука раніше не помічали у подібних історіях. Зі своєю другою коханою Христиною Горняк він бував на світських заходах, але все завершувалося тихо-мирно. Та, можна зрозуміти, що шоумен буде відстоювати себе до останнього. Як стало відомо, у будинку, який ведучий придбав ще за часів свого шлюбу і не поділив з колишньою, він буде жити вже з новою милою.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук має двійко дітей від першої дружини Олени. Малюки проживають за кордоном з мамою і поки повертатися не планують.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини