Рубрики: Новини

Любить темні окуляри та має густу бороду: як виглядає загадковий наречений Слави Камінської, якого вона ховала

Відома українська співачка довгий час приховувала свого обранця. Тепер знаменитість вперше за весь час стосунків показала справжнє обличчя свого коханого

Слава Камінська, відома українська співачка та блогерка, давно здобула шалену популярність. Починала свою кар’єру знаменитість у складі гурту “НеАнгели”, а пізніше вирішила продовжувати професійну діяльність у сольному напрямку. Хай там як, але після початку повномасштабної війни життя знаменитості змінилось так само кардинально, як і життя всіх українців.

Артистка не стала приховувати того факту, що вирішила виїхати за кордон, адже злякалась за життя своїх дітей. За межами України знаменитість продовжувала жити та працювати, а пізніше навіть зуміла знайти своє кохання та почала стосунки. Слава Камінська і досі приховує ім’я та повну зовнішність свого обранця.

Слава Камінська за кордоном знайшла бойфренда та почала стосунки

Артистка керується приказкою – щастя любить тишу, тому й не хоче розповідати багато про чоловіка, який вкрав її серце. Знаменитість завжди обмежується кількома ніжними словами або цікавим описом свого бойфренда. Втім, до детальної розповіді з усіма подробицями справа так і не дійшла. Проте, нещодавно артистка вирішила таки показати свого обранця.

Зіркові закохані їхали додому на ліфті, коли Слава Камінська встигла зробити фотографію. На опублікованому на сторінці артистки кадрі можна розгледіти риси обличчя бойфренда зірки. Чоловік полюбляє носити темні окуляри від сонця, а також має красиву та густу бороду темного кольору.

Слава Камінська вперше з початку стосунків показала свого бойфренда

Нагадаємо, що раніше Слава Камінська вже перебувала у шлюбі. Обранцем знаменитості став столичний пластичний хірург Едгар Камінський, у стосунках із яким артистка встигла стати мамою двох дітей. Подружжя розлучилось через постійне бажання жінки змінювати себе та відмову чоловіка сприймати це.

Поділитися