“Заберіть у неї український паспорт”: Анастасія Приходько обурилась останньою витівкою екс-віагрянки Брежнєвої

Анастасія Приходько обурилась через поведінку відомої української співачки Віри Брежнєвої. У мережі запропонували забрати в співачки її паспорт громадянина

Відома українська артистка та громадська діячка Анастасія Приходько висловилась про Віру Брежнєву. Раніше популярна співачка та колишня солістка гурту “ВІА-Гра” повернулась до Києва вперше з 24 лютого минулого року. А ось до початку повномасштабної війни дружина Костянтина Меладзе жила та будувала кар’єру в росії.

Саме з цієї причини багато українців невтішно поставились до різкого приливу патріотизму у Брежнєвої. Серед цієї категорії населення України опинилась й Анастасія Приходько. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала відео з концерту Віри Брежнєвої, на якому вона з українським прапором в руках співає “Любовь спасет мир”.

Анастасія Приходько засудила Віру Брежнєву, яка раптово повернулась в Україну
Анастасія Приходько засудила Віру Брежнєву, яка раптово повернулась в Україну

Приходько заявила, що не розуміє, чому артистка виходить на сцену в різних куточках світу і заявляє російською мовою про те, що вона – українка. Зірка обурилась тим фактом, що, на її думку, Брежнєва просто намагається всидіти на двох стільцях. Анастасія Приходько натякнула, що українська артистка, представляючи свою країну на міжнародній арені, повинна говорити рідною мовою. Крім того, артистка закликала забрати у Віри Брежнєвої український прапор.

“Вона виходить в інших країнах і говорить російською, що вона — українка. Що за подвійні стандарти? Однією дупою на двох стільцях? Заберіть у неї український прапор”, – висловилась про Віру Брежнєву Анастасія Приходько.

У мережі запропонувала забрати у Віри Брежнєвої українське громадянство
У мережі запропонувала забрати у Віри Брежнєвої українське громадянство

Тим часом користувачі мережі у відповідь на дії Віри Брежнєвої пропонують діяти радикальніше. Так, деякі з підписників Анастасії Приходько вважають, що у співачки, яка раніше заявляла, що не відчуває себе українською артисткою, потрібно забрати громадянство.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини