Олег Винник святкує День народження: завдяки кому став популярним в Україні і чи планує повертатися додому

Олег Винник сьогодні не просто іменинник, а цілий ювіляр! Дізнайтеся, як зірці вдалося сягнути Олімпу українського шоу-бізнесу та коли він повернеться до своїх вовчиць.

Олег Винник сьогодні святкує 50-й День народження. Чоловік став не просто популярним, а заслужив статус мегазірки України.

Історія знаменитості починається на Черкащині, де він змалечку проявляє цікавість до музики. У 1990-ті їде до Німеччини, працювати у родині гувернером. Та це не основна мета артиста, адже він відвідує заняття з вокалу та починає отримувати перші ролі у мюзиклах.

Олег Винник святкує 50-річчя: всі цікаві факти життя Головного вовка країни

У 2011-му повертається майбутній Головний вовк країни додому, де його за пару років чекає карколомна кар’єра.

Феномен Олега Винника

Чимало хто замислювався, як так склалося, що Олег Винник став суперзіркою України за досить короткий час. Так, звісно він багато працював за кордоном, але тут його ім’я не звучало навіть на шпальтах регіональної преси.

У 2013-му він випускає альбом “Роксолана”, а згодом його пісня “Вовчиця” стає справжнім хітом, яка лунає з кожної праски. Панує думка, що музикальний слух і голос — лише частка успіху зірки. Він має добре продуманий образ такого собі українського Хуліо Іглесіаса: серцеїда, романтичного красеня, який шукає свою єдину половинку. Крім цього на карколомну кар’єру Головного вовка країни вплинули події 2014-го року, коли через агресію рф її артисти, такі як Стас Михайлов, Олена Ваєнга опинилися за бортом наших ефірів та концертних майданчиків. Їх всіх разом витіснив один лише Винник.

Олег Винник нещодавно розповів про свого кума
Олег Винник святкує 50-річчя: всі цікаві факти життя Головного вовка країни

Проте, навіть всенародна любов не змусили Олега досі повернутися додому. Він за кордоном і можемо лише припустити, що свої 50 відзначає у Німеччині подалі від усіх питливих очей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини