Рубрики: Новини

49-річний Андрій Данилко розповів про кохання і метелики у животі: нарешті зійшовся з Інною Білоконь?

Андрій Данилко жодного разу у житті не був одруженим та ретельно обходив тему особистого життя у кожному інтерв'ю. Втім, нещодавно він таки наважився поговорити на тему кохання.

Він із задоволенням розповість, як виступав в образі Вірки Сердючки перед Леонідом Кучмою, як народився жарт про пюре з візерунком та скільки гастролей було у нього за все життя. Проте, про те, що на серце — не скаже ніколи. Таємничий та загадковий Андрій Данилко ще жодного разу не видав свою половинку.

Андрій Данилко підігрів чутки про роман з Інною Білоконь

Його вже багато років підозрюють у романі зі своєю напарницею Інною Білоконь, яка грає роль мами чарівної Вірки. Зірки й самі полюбляють підігрівати чутки про свій роман: то поцілуються на людях, то пройдуться та на людях обіймуться, то покажуть спільне фото, яке показує почуття.

Сам же Андрій розповів, що почуття закоханості його змінює. Данилко не знає, чи це точно можна назвати метеликами у животі, але він впевнений, що поруч з милою людиною, яку кохає стає кращим.

“Але ми стаємо краще на якийсь момент, поки не розлучимося”, — пофілософствував артист.

Андрій Данилко підігрів чутки про роман з Інною Білоконь

Втім, попри такі роздуми, він офіційно не мав своєї родини. Злі язики, на фоні цієї інформації, розпускали чутки про те, що знаменитість може бути неодруженим не через те, що має багато роботи і все життя присвятив кар’єрі, а причиною всього є амурні вподобання селебріті. Подейкували, що він небайдужий до хлопців. Проте, сам музикант ніколи не коментував цієї інформації серйозно.

Нагадаємо, що у компаньйонки Данилка Інни Білоконь вже давно щасливий шлюб. І хоч обранець акторки — непублічна персона, вона не приховує, що свою знайшла свою половинку. Виховала і поставила на ноги дочку, яка виросла повною копією своєї мами.

Поділитися