“33 мільйони невеликі гроші”: скільки заробляє Юрій Горбунов, якому треба прогодувати 4 дітей від різних жінок

Відомий ведучий Юрій Горбунов нещодавно оскандалився через історію про зйомки серіалу за 33 мільйони бюджетних коштів. Від грошей шоумен відмовився, а ось редакція сайту "Добрі новини" вирішила розібратися, скільки ж заробляє чоловік Катя Осадчої без допомоги держави.

Юрій Горбунов. Пару тижнів тому цей зірковий чоловік став героєм майже всіх новинних матеріалів, і все через історію з державними 33 мільйонами гривень, які компанія, що тісно пов’язана із шоуменом, мала б отримати на зйомки серіалу. Вже тільки сам синопсис майбутньої телеепопеї обурив громадськість: чорним по білому написано, що у центрі сюжету буде селище “Інгулець”, а один з головних героїв підозріло мав чимало схожих рис з крупним бізнесменом Олександром Поворознюком.

Синопсис серіалу “СМТ Інгулець”

Врешті-решт чоловік Каті Осадчої відмовився брати державні кошти на створення серіалу, заявивши, що зможе без допомоги Міністерства Культури створити цю роботу.

Скільки заробляє Юрій Горбунов?

“33 мільйони за серіал — це невеликі кошти”, — сказав артист.

Своїх статків відомий чоловік не розголошує. Проте, на те, щоб мати і утримувати приватний будинок в елітному селищі під Києвом, йому вистачає.

Є інформація, що до війни він міг попросити від 5 тисяч доларів (це понад 180 тисяч гривень) за проведення корпоративу, а також пропонував додаткове гумористичне шоу на 15 хвилин за 50 тисяч гривень. І це лише невелика частка того, що міг би заробляти шоумен. У нього в арсеналі ще є телепроєкти, такі, як “Танці з зірками”, “Голос країни”, який, до речі, знімається зараз у Польщі.

Юрій Горбунов після скандалу з серіалом виїхав до США
Юрій Горбунов розповів, скільки зараз заробляє

Цікаво, що сам зірковий чоловік в інтерв’ю Славі Дьоміну розповідав, що у нього немає можливості зараз заробляти, а він сам живе на заощадження.

Нагадаємо, що Юрій Горбунов — батько двох дітей від Каті Осадчої, також він добре прийняв у родину її сина від першого шлюбу, а також у зірки є доросла прийомна дочка, яка вже має власних дітей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини