Рубрики: Новини

Ніна Матвієнко довела, що не цурається громадського транспорту: у квітчастому халаті заспівала на весь вагон

Відома співачка Ніна Матвієнко показала, що вона попри свій статус і всі можливі статки лишається простою та близькою до народу. Зірка поділилася кадрами з поїздки потягом.

Ніна Матвієнко давно підкорила всіх своїм голосом і неперевершеним талантом. Знаменитість давно виступає на сцені та стала справжньою легендою України. Цікаво, що ще у радянські часи співачка акцентувала свою творчість на народних піснях та виконувала їх саме українською.

Нині артистка не втрачає своєї популярності та її ради бачити прихильники і в тилу, і коло фронту. Попри свій вік селебріті активно їздить до захисників, аби підтримати наших хлопців. Поїздкою поділилася у мережі, опублікувавши фото і сторіз в Інстаграмі.

Ніна показала, що не цурається їздити громадським транспортом і звичайний потяг її цілком влаштовує. Вбралася у поїздку популярна жінка у простий халат, і ніщо у ній не видає суперзірку.

“Сама рання дорога — дає силу! Їдемо підтримати наших Захисників”, — натхненно написала пані Матвієнко.

У коментарях купа сердечок та подяка за те, що виконавиця шанує наших воїнів. У сторіз, до речі, Ніна Митрофанівна показала, що навіть у потязі знайшла хвилинку для улюбленої справи, заспівавши пісню. Зазначила також знаменитість, що у дорозі з 6:30 ранку, але не сумує та згадує Україну у композиціях.

Ніна Матвієнко показала нові кадри з подорожі потягом

Цікаво, що її дочка Тоня не відстає від матері. Вона також проявляє активність з благодійними виступами, вирушаючи до захисників з міні-концертами. Її чоловік Арсен Мірзоян взагалі у 2022-му році чимало волонтерив. Він навіть лагодив автівки для бійців ЗСУ та не цурався такої непростої роботи.

Нагадаємо, що Ніна Матвієнко на початку повномасштабного вторгнення виїздила за кордон, але не витримала розлуки з домом.

Поділитися