Рубрики: Новини

Даша Астаф’єва святкує свій 38-й день народження: як змінювалася запальна співачка протягом життя

Вчора, 4 серпня, святкувала день народження талановита співачка, акторка, модель і волонтерка Даша Астаф'єва, якій виповнилося 38 років. Пропонуємо переглянути цікаві факти про запальну дівчину.

Її яскрава особистість і талант завоювали серця мільйонів прихильників, а широкий спектр здібностей дозволив їй досягти вражаючих вершин у різних сферах діяльності.

Дитинство та початок кар’єри

Даша Астаф’єва народилася в Дніпропетровській області, і вже з дитинства мріяла про велику кар’єру. Проте, в шкільні роки вона стикалася з булінгом однокласників через свою нестандартну зовнішність – алергічний висип на обличчі та худорляву комплекцію. Ці випробування не зламали юну дівчину, а навпаки, збагатили її характер та бажання самовдосконалюватися.

Як виглядала Даша Астаф’єва у дитинстві

Вибір музичного шляху

Після закінчення школи, Даша вступила на режисерський факультет Дніпропетровського театрального коледжу. Однак, справжнім її покликанням був музичний талант, який не давав їй спокою. Після переїзду до Києва, вона зустріла продюсера Юрія Нікітіна, який запропонував їй взяти участь у телевізійному проекті “Фабрика зірок”. Так і почалася кар’єра Даші Астаф’євої, як співачки.

Участь у групі “Nikita”

Після участі в “Фабриці зірок”, Даша стала популярною завдяки своїй участі в групі “Nikita”. Її творчість у складі колективу вражала слухачів, а їх дебютний альбом “Машина” став великим успіхом. Зразкові вокальні здібності Даші змусили публіку звертати на неї увагу, а група “Nikita” стала однією з найпопулярніших.

Даша Астаф’єва у період роботи з Юрієм Нікітіним, робота у складі гурту “NikitA”

Кіноматограф

Не обмежуючись тільки музичною та модельною кар’єрою, Даша спробувала себе у кіно. Вона взяла участь у зйомках кількох популярних українських фільмів, таких як “Пограбування на мільйон”, “Ніч святого Валентина” та інші. Її акторські здібності не менш вразили глядачів, а співпраця з відомими режисерами дала змогу розкритися в новій сфері.

Поділитися