Брати Меладзе розлучаються: всі подробиці стосунків Костянтина з Вірою та Валерія з Альбіною

Мережею активно ширяться чутки про те, що розпадаються найвідоміші шлюби і брати Меладзе розлучаються зі своїми обраницями. Чи дійсно це так? Спробуємо розібратися.

Чутки про те, що Валерій та Костянтин розлучаються вирують вже не перший рік, але кожного разу знаменитості доводили, що їхні родини з екс-віагрянками, Вірою та Альбіною, можуть претендувати на звання зразкових. Проте, цього року все частіше з’являється інформація про те, що начебто руденька з “ВІА Гри” ледь вже не зняла обручку від грузинського співака.

Інформація про те, що пан Меладзе міг полишити дружину Джанабаєву спливла після коментарів продюсера Леоніда Дзюника. За його словами артистка уже залежить у матеріальному плані від свого обранця, а ще й виховує від нього крихітну дитину. Саме для неї розрив може стати дуже болючим. Проте, ні Валерій, ні Альбіна не коментують плітки про розрив своїх стосунків.

Як виглядає син Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої
Брати Меладзе прокоментували чутки про розлучення

А ось у Костянтина з Вірою історія куди цікавіша. Пару “розлучали” ще у 2022-му році, а колишні прихильники з рф взагалі ополчилися на зірок настільки, що поширювали небувалі чутки про відносини селебріті. Нині знову у мережі порушилася ця тема і підняв її той сами Леонід Дзюник, який взагалі розповів, начебто Брежнєва вимагала від свого чоловіка виступити публічно проти агресії росії в Україні. Виказав, начебто співачка взагалі захотіла від обранця грошової компенсації та частину його нерухомості у Києві.

Брати Меладзе прокоментували чутки про розлучення

Знову ж таки зірки відмовчуються та інтригують своїх фанатів.

Нагадаємо, що Валерій та Альбіна чимало років разом та близькі до того, щоб відзначити “срібне весілля”. Мають трійко дітей, а офіційно уклали стосунки лише після народження другого сина. А ось Віра з Костянтином малюків так і не народили.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини