“Я за такі перевзування”: Позитив зізнався, чи підтримує Лободу та Брежнєву після повернення зірок в Україну

Співак Олексій Завгородній у нещодавньому інтерв'ю розповів про своє ставлення до зірок, які повернулися працювати з росії назад на Батьківщину.

Молодий український виконавець і колишній соліст гурту “Время и Стекло” Positiff відзначився відвертим висловленням стосовно артистів, які вибрали кар’єру за кордоном, а не в Україні. У інтерв’ю для порталу “УНІАН”, репер висловив свою думку про “зрадників” та підтримав Світлану Лободу та Віру Брежнєву.

У своєму висловлюванні Positiff не пропустив і співачок Світлану Лободу та Віру Брежнєву, які раніше проживали в росії. За його словами, у них є можливість виправити свої помилки перед українським народом, оскільки кожна особа може допускати помилки. Positiff висловив свою підтримку артистам, які розпочали новий етап у своєму житті, внесли свій внесок у розвиток своєї батьківщини.

Олексій Завгородній висловився про свою нову кохану
Олексій Завгородній висловився про своє ставлення до Брежнєвої та Лободи 

У своєму висловлюванні Positiff не обійшов стороною і співачок Світлану Лободу та Віру Брежнєву, які в минулому проживали в Росії. За словами репера, вони мають шанс виправити свою провину перед українським народом, оскільки кожна людина може помилятися. Positiff висловив підтримку артистам, які почали нове життя, допомагаючи своїй рідній країні.

Він висловив підтримку ідеї подібних “перезавантажень”, аргументуючи, що кожен може зробити помилки. Якщо люди обирають новий шлях разом із українським народом та відмовляються від попереднього “аквафрешного” прапора, це є чудовим рішенням. Кожен має можливість виправити свої помилки та просуватися вперед, обираючи правильний шлях. Артисти, як творці, особливо вразливі та залежні від думок та відгуків громади. Він висловив повагу до таких артистів за їхню готовність розпочинати спочатку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини