Рубрики: Новини

Новий партнер Лесі Нікітюк з “Хто зверху” Богдан Буше зізнався, що йому важливіше в дівчатах: розум чи краса

Український блогер, а тепер і телеведучий Богдан Буше відверто розповів, що є першим, на що він звертає увагу під час знайомства з дівчатами.

Після того, як Сергій Притула вирішив покинути своє місце в українському шоу-бізнесі, продюсери проєкту “Хто Зверху?” тривалий час шукали гідну заміну телеведучому. Після чергового кастингу було вирішено, що новим партнером по кадру Лесі Нікітюк стане блогер Богдан Буше (Шелудяк), який вже раніше знімався у серіалі “Київ вдень та вночі” і саме після цього отримав свою популярність.

Зараз хлопець активно пристосовується до українського шоу-бізнесу. Богдан став гостем розважального шоу Володимира Остапчука “Мекнув – питайте” разом з Позитивом, в якому чоловіки поговорили про власне ставлення до жінок. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як, власне, до жінок ставиться сам Богдан.

Богдан Буше зізнався, що для нього важливіше в дівчатах: розум чи краса

Під час бліц-опитування на початку випуску Володимир запитав у хлопців, що важливіше: розум чи краса. Богдан відповів, що в першу чергу, звісно, він звертає увагу на красу, а вже потім пізнає людину за розумом.

“Краса, давай чесно. Я відштовхуюсь на початку від краси, а потім, коли розумію, що немає розуму, то вже нічого не врятує”, – каже Богдан.

Крім цього Богдан каже, що він ніколи не буде починати стосунки будь-якого типу з дівчатами, які йому не цікаві як особистість. Дівчина може бути дуже гарною, але якщо вона нічим не може зацікавити, крім гарної картинки, то таке спілкування довго не протримається.

“У мене нічого не буде з дівчиною, яка мені не цікава. Тобто, інтелектуально, зовнішньо тощо. Дівчина, з якою в мене є звʼязок, апріорі цікава мені як особистість”, – додає блогер.

Поділитися