“Тепер на звʼязку будемо”: колишній Ксенії Мішиної Олександр Еллерт в США відпочиває з Джейсоном Стейтемом

Переможець "Холостячки" з Ксенією Мішиною Олександр Еллерт тривалий час проживає у Штатах. Чоловік розповів, як він зустрів відомого голлівудського актора.

Багато хто знає Олександра Еллерта як переможця реаліті-шоу про кохання “Холостячка” з Ксенією Мішиною, але мало хто знає, чим чоловік займався до участі у проєкті. Олександр – стенд-ап комік, колишній сценарист “Кварталу-95” та ведучий культурних заходів. Зараз чоловіка неможливо зустріти на вулиці, або насолодитися його виступом в рамках благодійності – чоловік перебрався жити до Сполучених Штатів Америки.

Життя в Америці у чоловіка складається найкращим чином. Сьогодні, 8 серпня 2023 року колишній Мішиної поділився відео з одного з ресторанчиків, у якому мав змогу зустріти голлівудського актора. Прихильникам цю новину Еллерт подав з невеличкою інтригою. Спершу чоловік опублікував текст на сірому фоні з пропозицією здогадатися, що цікавого з ним сьогодні трапилося.

“Я не раз чув історії, що у Лос-Анджелесі ти можеш зустріти будь-кого і будь-де, але я не думав, що зі мною це так швидко трапиться! Це прям топ. Ваші версії кого я зустрів?”, – запитав Олександр.

Олександр Еллерт зустрівся з Джейсоном Стейтемом
Олександр Еллерт зустрівся з Джейсоном Стейтемом

У наступній сторіз чоловік опублікував коротеньке відео, на якому можна чітко розгледіти Джейсона Стейтема. Актор став справжньою зіркою фільмів “Карти, гроші, два стволи, що димлять”, “Великий куш”, “Револьвер” та багато інших. Зустріти зірку такого масштабу – справжня вдача, а Олександрові вдалося “перекинутися” з ним словечком.

“В нас навіть був діалог, ми давно не бачились, нам було про що поговорити. Я кажу, що радий бачити його, а він подякував. І побігли по справах, тепер на звʼязку будемо”, – жартує комік.

Олександр Еллерт зустрівся з Джейсоном Стейтемом
Олександр Еллерт зустрівся з Джейсоном Стейтемом

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини