“Бійтеся своїх бажань”: Катерина Осадча зізналася, що хотіла змінити імʼя та чим це їй обернулося

Зірка "Світського життя" та дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча зізналася, що колись хотіла змінити імʼя, але тепер про таке своє бажання дуже сильно шкодує.

Катерина Осадча є володаркою дуже благородного та красивого імені. Воно має дуже сильну енергетику і в перекладі з грецької перекладається як “чиста та непорочна”. Зазвичай, дівчата з такими іменами відрізняються сильним та наполегливим характером, а також великою вихідністю, від якої часто навіть немає куди сховатися.

Як розповідає Осадча, в дитинстві вона мріяла про те, щоб її переназвали Оксаною. Зірка вирішила розповісти історію про це після того, як її вкотре назвали цим іменем. Зараз у Польщі відбуваються зйомки чергового сезону “Голос країни” і Катерина знаходиться у Варшаві, де до неї звернулися як до Оксани.

“На зйомках було багато українців. Напевно, так були всі українці, які живуть у Варшаві і коли ми виходили зі знімального павільйону, то хлопець мене покликав: “Оксана!”. Я черговий раз згадала історію про бажання змінити своє імʼя і хочу розповісти про це вам”, – каже Осадча.

Катерина Осадча зізналася, що хотіла змінити власне імʼя
Катерина Осадча зізналася, що хотіла змінити власне імʼя

Коли майбутня зірка була зовсім маленькою, вона не дуже була задоволена власним ім’ям, але вже у дорослому віці її часто називають саме Оксаною, що спричиняє певний дискомфорт. 40% людей, які звертаються до неї “міксують” її прізвище та імʼя і тому виходить саме Оксана.

“Бійтеся своїх бажань”, – додає телеведуча.

Зараз навіть складно уявити, що Катерину Осадчу могли б справді переназвати і ми б спостерігали за життям Оксани Осадчої. Ба більше, ніхто не може бути впевненим у тому, чи отримала б Оксана Осадча таку ж популярність, як це зробила Катерина. Як би там що не було, але зірці пасує її імʼя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини