“За тисячу спокійно проживу”: Надія Матвєєва розповіла про свої витрати на побут, продукти і задоволення

Українська телеведуча Надія Матвєєва дала інтерв'ю Славі Дьоміну, де торкнулася багатьох цікавих тем. Однією із них стала тема фінансів та витрат.

У свіжому інтерв’ю на YouTube-каналі Слави Дьоміна, відома телеведуча Надія Матвєєва розповіла про свої фінансові уподобання та стиль життя станом на зараз. Під час бесіди, Матвєєва зізналася, на яку суму здатна проживати у місяць та розкрила деталі своєї фінансової “філософії”.

Слава Дьомін, відомий своїми нестандартними та не завжди зручними запитаннями, розпочав тему заробітку Надії Матвєєвої. Інтерв’юєр запитав:

“Моє улюблене питання: з чого ти зараз заробляєш?”

Матвєєва розголосила свою структуру заробітку, яка включає дохід від телевізійної роботи, рекламних проектів, а також активності в якості коуча, відзначивши, що її діяльність у цій сфері у стані старту.

Надя Матвєєва розповіла, на яку суму вона може прожити у місяць
Надя Матвєєва розповіла, на яку суму вона може прожити у місяць

Вона вказала, що вже пройшла етап навчання і отримала можливість вести практику в даному напрямку. Усе ж, Надія Матвєєва продовжує набувати знань, вдосконалюючи свої знання в університеті. Її майбутні плани також охоплюють вступ на курс психології в Переяславському університеті, за для доповнення та розширення її професійної діяльності.

Висловивши свою позицію стосовно фінансових витрат, Матвєєва відзначила, що здатна жити на суму 1000 доларів на місяць з розумінням важливості збалансованого підходу до витрат.

Скільки потрібно заробляти Наді Матвєєвій, аби покривати свої витрати
Скільки потрібно заробляти Наді Матвєєвій, аби покривати свої витрати

Вона підкреслила, що цей бюджет охоплює базові потреби, включаючи побутові витрати та харчування. Також жінка дозволяє собі якісні задоволення. Телеведуча поділилася, що завдяки своїм фінансовим рішенням, вона майже не витрачає гроші на одяг.

Щодо її роботи на телебаченні, Надія Матвєєва зазначила, що команда телеканалу докладає зусиль для того, щоб забезпечити її гідний зовнішній вигляд. Вона висловила позитивне ставлення до цього підходу, який відображається в її актуальному зовнішньому вигляді.

Загалом, Надія Матвєєва висловила свою думку стосовно складного сьогодення в країні. Вона зазначила, що багато людей зараз адаптується до складних умов, щоб вижити:

“Зараз такий час, в основному, усі виживають.”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини