Рубрики: Новини

“Подивися на себе”: Катерина Полтавська опустила Дантеса після того, як він “перевзувся” з приводу депіляції

Скандал навколо Володимира Остапчука та його нового випуску "Мекнув – питайте" продовжує набирати розголосу, але Катерина Полтавська вирішила поставити на місце Дантеса, який раптово перевзувся.

Після випуску шоу Володимира Остапчука, в якому він разом з Позитивом та Богданом Буше обговорювали неголені ноги в дівчат на хлопців почала виливатися велика купа хейту та негативних коментарів. Зокрема, навіть представники українського шоу-бізнесу дали свої коментарі з цього приводу, а Володимир Дантес навіть записав невелику пісню в підтримку дівчат.

“Дівчат, для вас: Ей, мала, не голи ноги і ву**ву свою, ей, мала, ми таких хлопців вертіли на х*ю. Ей, мала, ти ідеальна, як квітонька ти. Ей, мала, скажу тобі чесно, ти – 10 з 10”, – співає Дантес.

Це відео побачила Катерина Полтавська і вирішила опублікувати в себе на сторінці невеличке “спростування” думкам Володимира Дантеса, нагадавши йому про те, що він сам не дуже позитивно відгукувався про депіляцію в жінок, говорячи про те, що в нього через це є травма.

“В мене дитяча травма ще зі школи. В мене була вчителька, яка стояла в колготах і на ногах в неї було таке, як в мене на голові. І я не міг зрозуміти, що це і чому так. Для мене це не прикольно, не розумію, коли під пахвами не голять. Це смердить, якщо не голитися”, – казав Дантес у відео.

Катерина Полтавська висловилася стосовно скандалу з участю свого чоловіка Остапчука

Катерина вирішила пояснити, чому вона все ж опублікувала цей уривок. Дівчина каже, що деякі люди забувають про те, що вони далеко не святі і вона б навіть не звернула уваги на те відео, якби Дантес так швидко не “перевзувся” і не намагався зловити хайп на цьому.

“Якщо він обрав шлях хайпувати за рахунок зловтішання над іншими, то вважаю правильним нагадати йому про те, що й він не святий. Спочатку подивися на себе, чуєш мене, чуєш?”, – написала Катерина.

Поділитися