“Стільки болячок”: 25-річна дружина Романа Сасанчина поскаржилася на проблеми зі здоровʼям

Зірка "Голосу країни" Роман Сасанчин одружений з 25-річною дівчиною Іванною, яка почала скаржитися на своє здоровʼя у такому молодому віці.

Іванна Сасанчина завжди намагається зберігати позитивний настрій і не завжди розповідає прихильникам про свої проблеми чи переживання, але дівчина вже не може мовчати. Молода дружина Романа Сасанчина зізналася, що її день почався з сильного головного болю та підвищеного тиску. Іванна каже, що така проблема з тиском її турбує вже близько 15 років.

Також кохана співака каже, що їй не допомагають жодні знеболювальні таблетки і вона не знає, що їй робити далі. Іванна жартує, що це, швидше за все, ретроградний Меркурій повернувся десь не в той бік.

“Це якісь мігрені, чи Меркурій не так повернувся. Боже, мені 25 років, а в мене вже стільки усяких болячок і проблеми з головою та тиском”, – каже Іванна.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про проблеми зі здоровʼям
Дружина Романа Сасанчина розповіла про проблеми зі здоровʼям

Під вечір Сасанчиній стало зовсім погано і вона планувала викликати швидку, але передумала. Натомість, вона сходила з чоловіком до аптеки і там їй поміряли тиск, який був у межах норми, хоч Іванні так не здалося.

“У мене щось там 130 з копійками, але мені нічого не продали від тиску, бо він в межах норми”, – додає дівчина.

До слова, Роман та Іванна одружилися в 2020 році, коли йому було 19 років, а їй – 21 рік. Через декілька місяців після одруження в них народилася донька, яку вирішили назвати Елізабет. Зараз молода сімʼя продовжують будувати своє щасливе життя і вчаться бути відповідальними батьками.

Сімʼя Романа Сасанчина
Сімʼя Романа Сасанчина

На сторінці Романа та Іванни можна побачити багато спільних з донечкою фото. Можна зробити висновки, що батьки піклуються про своє чадо і роблять все можливе для того, щоб дівчина виросла розумною, вихованою та впевненою у собі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини