Рубрики: Новини

Зробила губи, ніс та вирішила полишити чоловіка Катя Репяхова пояснила, чому їде від Віктора Павліка

Популярна дружина Віктора Павліка Катя Репяхова поки поставила на паузу свої трансформації обличчя та повідомила, що скоро полишить свого чоловіка. Чому зірка мережі взяла таке рішення?

Відоме подружжя Віктора Павліка і Каті Репяхової знову у всіх на слуху, адже дружина музиканта розповіла, що дуже скоро поїде від обранця.

У сторіз популярна блогерка поділилася з прихильниками новиною, що їй дуже необхідний відпочинок і тому час збирати валізи. Звісно, без свого синочка Михайлика вона нікуди не вирушить, а ось коханого, схоже, залишить самого вдома.

Дружина Віктора Павліка пояснила, чому скоро полишить чоловіка

Видно, що стосунки у пари перейшли на новий рівень, адже вони стали все більше вільного часу приділяти своїм бажанням і своєму дозвіллю. Репяхова у сторіз поділилася з прихильниками тим, що заради своєї фігури вирішила не їхати у справах з коханим та пішла у спортивну залу качати м’язи.

Дружина Віктора Павліка пояснила, чому скоро полишить чоловіка

Це вже не перша трансформація дружини Віктора Павліка. Спочатку вона вдалася до стандартних уколів краси, збільшивши собі губи та скоригувавши форму підборіддя. Проте на цьому зірка мережі не зупинилася. Цього року на неї чекала серйозна операція, ринопластика. Катерина давно говорила, що їй не подобається її ніс. Ба більше, хейтери навіть робили кпини дівчині за її зовнішність.

Все пройшло успішно і після реабілітації Репяхова із задоволенням продемонструвала прихильникам, як змінилося її обличчя. Щоправда не всі підписники зрозуміли прагнення білявки до трансформацій, але головне, що свою милу підтримав, власне, сам Віктор, який був поруч у найвідповідальніші миті.

Нагадаємо, що Віктор Павлік і Катя Репяхова одружилися у 2020-му році, за рік після походу до РАГСу у них народився син Михайлик, але подружжя якось обмолвилося, що не проти народити і дівчинку.

Поділитися