Рубрики: Новини

“А хлопці у ЗСУ”: Сергій Бабкін заспівав у США пісню про солдата і нарвався на хейт за свої слова

Сучасна музика завжди відображала настрої та відчуття суспільства, а співаки, виступали як голоси поколінь, виражаючи через свою творчість складні теми. У той час, як усі співають про важливе, Сергій Бабкін із своїм колегою Андрієм Запорожцем їздять із гастролями по США з веселими піснями.

Останнім часом увагу прикувала історія співака Сергія Бабкіна, який заспівав пісню про солдата під час виступу в США та потрапив у центр хейту через текст пісні.

Під час одного з виступів, Сергій Бабкін вирішив виконати пісню “Я солдат”. Усім відомі рядки із пісні здалися недоречними у такий час, бо на фронті наші захисники віддають життя за наше мирне небо. Олександр Еллерт, який також був на концерті, вирішив висловити свою думку у соціальних мережах після заходу:

“Я було почав підспівувати, але зупинився, бо який я солдат? Сергій Бабкін та Андрій “Sun” Запорожець на сцені теж ніякі не “I’m soldier”. Та 600 підпитих людей у центрі Hollywood співаючих “…и я знаю своё дело, моё дело – стрелять, чтобы пуля попала в тело врага…”. Це що за маячня?”

Його слова вразили багатьох глядачів, але також викликали обговорення в інтернеті. Але не так давно Сергій Бабкін виклав у мережу фото з м’якою іграшкою у літаку. Він підписав фото так:

“Маямі. Ми вже тут.
Сьогодні побачимось на нашому благодійному концерті!”

Звісно, аудиторія не втрималася та відреагувала на допис. Деякі коментатори писали:

“А хлопці у ЗСУ”

“Навіть Віталій Козловський служить в ЗСУ! А Бабкін шукає, де краще, не здивуюсь, якщо він, як Яма залишиться в Маямі.”

У своєму відповіді на хейт, Сергій Бабкін зазначив, що він добре обізнаний зі станом справ у Збройних Силах України, та наголосив, що працює разом із благодійним фондом, який надає підтримку українським солдатам. Він відзначив, що гроші, зібрані під час його концертів, відправляються саме цьому фонду.

Поділитися