Продюсер “Голосу країни” розповів, як за кадром себе поводять Пивоваров, Саніна та Дорофєєва

Продюсер шоу "Голос країни-13" Володимир Завадюк зізнався, як себе насправді поводять зіркові тренери проєкту, коли вимикаються всі камери.

В Польщі вже стартували зйомки нового сезону проєкту “Голос країни-13”. Цього року зірковими тренерами стали співачки Надя Дорофєєва, Юлія Саніна, співак Артем Пивоваров та музичний продюсер Іван Клименко. Головний продюсер пісенного шоу Володимир Завадюк зізнався, як зірки ставляться один до одного та до знімальної групи поза камерами і чому саме Юлія Саніна та Артем Пивоваром опинилися у кріслах тренерів.

На думку Володимира Завадюка, Артем Пивоваров дуже яскравий та зухвалий персонаж, який носить у собі великий талант. Чоловік надзвичайно вражений роботою та професіоналізмом співака не лише на проєкті, але й поза ним і вважає, що Пивоваров – це український Гаррі Стайлз.

“Він пройшов самостійно довгий шлях до проєкту. Я дуже вражений його роботою, я його дуже поважаю”, – каже продюсер.

Продюсер Голосу країни розповів про поведінку зіркових тренерів
Продюсер Голосу країни розповів про поведінку зіркових тренерів

Про Юлію Саніну Володимир був не надто багатослівним, але запевнив, що вона неабияк здивує прихильників проєкту. Саме на неї керівництво “Голосу країни” чекало найбільше, тому вона справді варта уваги.

“Юлія Саніна проявила себе афігенно! Ми дуже довго на неї чекали і вона стане для вас неочікуваною”, – додає Завадюк.

Продюсер Голосу країни розповів про поведінку зіркових тренерів
Продюсер Голосу країни розповів про поведінку зіркових тренерів

Що стосується Наді Дорофєєвої та Івана Клименка – артисти дуже спокійні та врівноважені. Під час кожної перерви телефонують своїм близьким та друзям і з захватом у голосі розповідають про те, що там відбувається. Володимир каже, що всі артисти в житті ще цікавіші, ніж на екрані, тому новий сезон “Голосу країни-13” ризикує стати найкращим сезоном за всі роки існування проєкту.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини