Рубрики: Новини

Вдягнула сукню-стяг та заспівала “Щедрик”: як Світлана Лобода повертає повагу українського слухача

Світлана Лобода, яка повернулася в Україну та різко прийняла позицію проти країни-агресора, влаштувала тур. Співачка в одному із виступів заспівала "Щедрик" та одягла патріотичну сукню.

Світлана Лобода — ім’я, що гучно резонує в світі музики та шоу-бізнесу. Ця яскрава співачка завойовувала серця слухачів своєю музикою та непередбачуваними виступами на сцені. Але, як у кожній історії успіху, є свої спади й підйоми. Зараз її кар’єра переживає не найкращі часи.

Світлана — з тих, хто готовий вчитися на помилках. І ось  — повернення на рідну землю, де вона стала вперше відомою. Зірка нещодавно виступила в сукні-прапорі та рішуче зробила вибір виступати з українськими піснями, зокрема із “Щедриком”. Одна шанувальниця її творчості написала:

“Мурахи по шкірі”

Як Світлана Лобода змінила свій підхід до проведення концертів

Згадаймо, як зірка спалахнула на небосхилі українського шоу-бізнесу. Її пісні зачаровували, а сценічний образ викликав бурю емоцій. Але артистка вирішила, що реалізувтаи себе краще вона може тільки у іншій країні, тож переїхала до росії.

Однак життя призводить до різних поворотів. Тож коли стався конфлікт між росією та Україною, жінка опинилася у досить непростій ситуації. Для долі зірки та її іміджу чекало випробування.

Всі ми пам’ятаємо той момент, коли Світлана, схоже, мовчала? Історія нагадує нам, що навіть яскраві зірки можуть бути в пастці складних обставин. Вона виступала на російських концертах із зовсім іншими настроями. Тоді багато хто був засмучений і розчарований, незрозумілою поведінкою своєї улюбленої співачки.

І хоча на шляху Світлани Лободи будуть ще різні випробування й перешкоди, вона вже продемонструвала сміливість та готовність внести позитивні зміни в своєму житті та кар’єрі.

Але чи дійсно такі дії та зміни зможуть повернути репутацію співачки – покаже тільки час.

Поділитися