Анатолій Анатоліч пояснив, чому Лобода спершу довго мовчала про війну: “Потрібно питати в суспільства”

Відомий український телеведучий і блогер у новому коментарі для преси припустив, чому його зіркова колега довго замовчувала трагічні події у рідній країні

Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч у новому коментарі для популярного телепроєкту “ЖВЛ” висловився про свою зіркову колегу та, за сумісництвом, куму Світлану Лободу. Варто зазначити, що зірки вже дуже довго дружать – понад 12 років. Співачка свого часу стала хресною для старшої доньки Анатоліча Аліси.

Після початку повномасштабної війни в Україні знаменита співачка деякий час мовчала про ці події. Втім, Анатолій Анатоліч спробував пояснити авдиторії, чому так сталось та чи слід засуджувати за це зірку.

У коментарі для преси ведучий пригадав телефонну розмову зі своєю близькою подругою, яка відбулась наприкінці лютого. За словами Анатолія Анатоліча, це був доволі напружений телефонний дзвінок, сповнений емоціями та слізьми.

Анатолій Анатоліч пригадав телефонну розмову зі своєю кумою після 24 лютого
Анатолій Анатоліч пригадав телефонну розмову зі своєю кумою після 24 лютого

Відомий український ведучий зізнався, що зі Світланою Лободою вони розмовляли на другий або третій день повномасштабної війни. Загалом діалог тривав близько 40 хвилин, а весь цей час було чути напруження, сльози та переживання з боку співачки.

Анатолій Анатоліч зауважив, що на той момент найімовірніше його кума створювала для своєї родини безпечні умови – перевозила рідних у безпечніші умови. Саме з цих причин, припустив відомий український телеведучий і блогер, вона спершу й не могла говорити про те, що відбувається в її рідній країні.

Анатоліч вважає, що Лободу засуджують несправедливо
Анатоліч вважає, що Лободу засуджують несправедливо

Крім того, в інтерв’ю відомий український телеведучий зізнався, що він впевнений в проукраїнській позиції Світлани Лободи, а тому, на його думку, українці дарма засуджують знаменитість.

Вона не їздила виступати в Крим, не виступала на якихось святах російської армії. Таких зашкварів не було. Чи прийме суспільство Лободу потрібно питати в суспільства

– підсумував відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини