“Нікому не розповідає”: Лайма Вайкуле зізналася, яке ставлення її друга Валерія Леонтьева до війни

Світ шоу-бізнесу завжди вражає своєю непередбачуваністю та несподіванками. Недавно латвійська співачка Лайма Вайкуле розповіла про те, яке ставлення до повномасштабної війни в Україні має її друг, російський співак Валерій Леонтьєв.

Ці артисти зберігають дружні відносини протягом багатьох років, і їхні погляди на гострі світові події залишаються об’єктом цікавості та обговорень шанувальників.

Ця історія розпочалася на одному з відомих телешоу, де Лайма Вайкуле була запитана про те, чи мала намір запрошувати Валерія Леонтьєва на свій фестиваль у Юрмалі, що був присвячений підтримці України. Відповідь співачки була цікавою та незвичайною, адже вона розкрила деякі деталі щодо відносин з колегою. Лайма Вайкуле зізналася:

“Валерій класний. Дуже хороша людина. Він же взагалі не дає інтерв’ю. Це людина, яка все життя не дає інтерв’ю. Він розумниця насправді, про це мало хто знає. Оскільки він не дає інтерв’ю, він не може розкритися. Але він дуже цікава людина”

Лайма Вайкуле та Валерій Леонтьев про війну в Україні
Лайма Вайкуле та Валерій Леонтьев про війну в Україні

Це свідчить про те, що Валерій Леонтьєв, який завжди славився своєю незалежністю та таємничістю, може мати позицію, яка не завжди відображається в публічних висловлюваннях. І хоча співак ніколи публічно не висловлював свою позицію щодо війни в Україні, згадки про його розуміння ситуації вже викликали бурхливі дискусії серед прихильників обох артистів.

Латвійська співачка Лайма Вайкуле відома своєю активною громадянською позицією та підтримкою України. Вона публічно засуджувала дії російського режиму та підтримувала український народ у складних часах. Її вибір віддати свій фестиваль у Юрмалі на підтримку українських дітей та припинити спілкування з російськими артистами-путіністами говорить про її відданість принципам та цінностям.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини