Поплавський би не встояв: Ротару і Вайкуле показали обличчя зблизька, довівши, що у 70 виглядають на 30

Відомі співачки Софія Ротару і Лайма Вайкуле — одні з небагатьох знаменитостей, які здобули славу при СРСР і які можуть похизуватися досі моложавою вродою.

Для голлівудських зірок виглядати у 50 на 25 — вже давно звична практика, у якій дуже допомагає б’юті-індустрія. І, якщо для таких співачок, як Мадонна чи Шер підтримувати вроду за допомогою косметологів та майстрів краси не було чимось незвичним з молодих років, то нашим знаменитостям потрібно постаратися з тим, щоб зберегти вроду.

На терени України, як і всього пострадянського простору все це прийшло значно пізніше. Втім, навіть і це не завадило Софії Ротару лишитися моложавою переступивши відмітку у 70 років. Співачка не розкриває своїх секретів краси, і на відміну від своєї колеги по олімпу музики, Алли Пугачової, змогла зберегти свій природний образ. Прихильники у захваті від виконавиці.

Софія Ротару і Лайма Вайкуле показали обличчя зблизька

Попри всі стереотипи селебріті не соромиться робити яскравий макіяж та носити речі, які на піку моди. Втім, нині зірка рідко радує фанатів своїми новими світлинами у мережі.

А ось її сучасниця Лайма Вайкуле навпаки у всіх на видноті. Відрізняє її від усіх одноліток ультрамодна коротка стрижка паж і неймовірної якості усмішка. Співачка також фанатка яскравих макіяжів та, схоже облюбувала виразний “смокі-айз”. Підкреслює вуста нюдовими помадами.

Софія Ротару і Лайма Вайкуле показали обличчя зблизька

Ще один прийом для візуального омолодження — використання поєднань пастельних відтінків із жвавими тонами гарячої гами. Зірки експериментують з жовтим, білим та тримаються подалі від чорного. Проте, якщо його і доводиться вбиратися у нуарний, то “розбавляють” його світлою палітрою і відсувають нижче до лінії декольте, аби він не відтіняв шкіру обличчя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини