У 74 роки примудряється навіть палити: Алла Пугачова ошелешила поведінкою на фестивалі Лайми Вайкуле (ФОТО)

Легендарна російська співачка Алла Пугачова разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним приїхала на фестиваль до подруги, Лайми Вайкуле. Артистка приголомшила образом і поведінкою

Відома російська співачка Алла Пугачова у свої 74 роки не припиняє дивувати шанувальників і друзів. Знаменитість має чудовий вигляд, стежить за своїми зовнішнім виглядом і здоров’ям та завжди підбирає вдалі образи. У цьому публіка мала нагоду впевнитись днями, коли артистка з’явилась на фестивалі своєї подруги Лайми Вайкуле.

Знаменитість навідалась на захід до найкращої подруги у стильному та доволі молодіжному вбранні. Артистка обрала для фестивалю короткі смугасті шорти, чорну майку та симпатичні балетки. Завершила свій наряд співачка пальтом-дощовиком. Крім того, Алла Пугачова вирішила одягти й рукавички, але найцікавішим виявилось те, що зірка тримала в руках.

Алла Пугачова та Максим Галкін приїхали на фестиваль до Лайми Вайкуле

Так, на особистій сторінці Лайми Вайкуле у соціальній мережі Інстаграм з’явилось нове відео, на якому можна було побачити найкращих подруг в обіймах. Під час рекламних пауз фестивалю Алла Пугачова не втрачала нагоди поспілкуватись з латвійською співачкою, а під час однієї з таких бесід знаменитості навіть палили.

Варто зазначити, що Лаймі Вайкуле вже виповнилось 69 років, а ось її колега так подруга Алла Пугачова відзначила 74-річчя. Втім, вік не заважає відомим співачкам жити й поводити себе так, ніби їм по 20 років. Знаменитості продовжують отримувати задоволення від кожного дня, а їхні усмішки залишаються такими ж яскравими та щирими.

Алла Пугачова здивувала поведінкою на фестивалі Лайми Вайкуле
Алла Пугачова здивувала поведінкою на фестивалі Лайми Вайкуле

До слова, шанувальники прокоментували чудовий настрій відомих співачок, зазначивши, що час минає, але вони залишаються однаково молодими та яскравими. Крім того, користувачі мережі подякували артисткам за те, що вони заряджають публіку позитивом і дарують надію на краще.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини