Рубрики: Новини

17-річна донька Ольги Фреймут кардинально змінила колір волосся: Злата Мітчелл більше не схожа на свою маму

Донька відомої української журналістки Ольги Фреймут Злата Мітчелл показалась в Україні з оновленим іміджем. Дівчина пофарбувала волосся та стала шатенкою

Ольга Фреймут, відома українська журналістка й телеведуча, виховує трьох дітей. Свою найстаршу доньку знаменитість народила 17 років тому. Сьогодні Злат Мітчелл з україно-британським корінням вражає публіку своєю ефектністю та епатажністю. Дівчина активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де часто ділиться новими світлинами та новинами зі свого життя.

Так, наприклад, нещодавно донька Ольги Фреймут на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, що вирішила кардинально змінити імідж. Злата Мітчелл жартома зазначила, що ніяк не залишить власне волосся у спокої, а тепер вона його пофарбувала у темний колір. Раніше дівчина була схожа з мамою відтінком шевелюри, а тепер у них майже не залишилось схожих ознак зовнішності.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл повідомила, що змінила імідж і перефарбувала своє світле волосся

Дівчина повідомила, що тепер у неї не біляве волосся, а темно-каштанове. Злата Мітчелл показала шанувальникам кадри з оновленою зачіскою. Варто зазначити, що новий відтінок шевелюри однозначно пасує доньці української журналістки. Крім того, і сама Злата Мітчелл схоже вподобала зміни.

Дівчина зізналась, що друзі вмовляли її залишити світлий колір волосся. Тепер дівчина, побачивши, як вона виглядає з темним відтінком, заявила про свою впевненість, що ті, хто радив стати їй білявкою, мали недоброзичливі наміри.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл після повернення в Україну змінила імідж

Нагадаємо, що донька відомої української журналістки не так давно повернулась у рідну країну. Злата Мітчелл майже півтора року повномасштабної війни в Україні перебувала за її межами. Дочка Ольги Фреймут здобуває освіту у Сполучених Штатах, тому й удома буває вкрай рідко. Втім, тепер Мітчелл повернулась до Києва, разом зі своєю мамою та вітчимом.

Поділитися