“Дуже дивна штука”: дружині Тімура Мірошниченка Інні посеред ночі довелося викликати швидку

Тімур та Інна Мірошниченко відвідали вечірку, після якої жінці стало не по собі. Через це їй серед ночі довелося викликати швидку допомогу.

Тімур та Інна Мірошниченко днями відвідали весілля своїх друзів. Вечірка минула чудово, за виключенням однієї деталі: Інна після святкування почувала себе не дуже добре. Про це зірка розповіла у соціальних мережах. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала подробиці дійства.

Після вечірки Інна та Тімур досить рано повернулися додому, але вже о 22:30 жінка відчула себе не дуже добре. Інна розповіла, що її стан так погіршився, що все тіло почало боліти і вона відчувала сильний холод, а потім хотіла підійти до ванної кімнати, але цього зробити вона вже не змогла – все її тіло було паралізоване.

“Ми лягли спати 22:00, бо в нас троє дітей. Впродовж свята також не пили, бо були з дітьми, а їли, як усі інші. О 22:30 відчула, що мені стає зле: холодно, тіло обпікає холодом, намагаюся встати і дійти до ванної, а мене починає паралізувати”, – розповідає Інна.

Інні Мірошниченко серед ночі викликали швидку
Інні Мірошниченко серед ночі викликали швидку

Тімур, як будь-який інший чоловік, одразу зрозумів що його дружині стало погано і після того, як в Інни почалася блювота – викликав швидку допомогу. Як пригадує зірка, швидка їхала орієнтовно півтори години і за цей час чотири людини робили їй масаж, аби вона не втратила свідомості.

“Приїхала швидка без нічого! Запропонували підвезти мене до лікарні, а це ще чекати до 7 ранку, бо там нікого немає. Від такої допомоги я відмовилась” – додає Інна.

Незважаючи на таке холодне ставлення лікарів, Інна допомогла жінка, яка працює в їхній компанії. Вона вколола зірці відповідні ліки і та заснула. Це можна було б зробити й значно раніше, але дружина телеведучого хотіла дізнатися причину її поганого самопочуття, чого вона зробити так і не змогла.

Інні Мірошниченко серед ночі викликали швидку
Інні Мірошниченко серед ночі викликали швидку

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини