“Заспокоювала в темряві”: дружина Тимура Мірошниченка розповіла про істерики названого сина Марселя

Тимур та Інна Мірошниченко виховують маленького хлопчика Марселя, який став їхнім сином. Жінка розповіла, що зараз в сина починаються серйозні істерики.

Зіркове подружжя Мірошниченків розповіли в соціальних мережах всі тонкощі усиновлення дитини. Як виявилося – це не найкраща процедура в житті, яку хочеться проживати. Тимур та Інна зустрілися з великою кількістю перешкод, але їм все одно вдалося всиновити маленького хлопчика Марселя, який вже став членом великої зіркової родини.

Оскільки бути батьками для названої дитини – це не така проста справа, Інна зараз проходить відповідне навчання в школі усиновлювачів дитини. Нещодавно там розповіли, що батьки, які усиновлюють малюка, не знають про його минуле та різні особливості його життя, яке було до того, як він потрапив до дитячого будинку. Будь-який простий звук, слово чи дія можуть стати тригером для малюка і повернути його підсвідомість в травмуючі для нього спогади і з цим дуже складно щось вдіяти – ніколи не знаєш, коли саме настане цей момент.

“Будь-яке слово здатне повернути малюка в те особисте минуле життя, з якого ми її намагаємося вирвати. Вчора так трапилося в поїзді. Раптом щось понесло його туди, де нас немає. Це істерика, яку можуть зрозуміти лише ті, хто переживає такий досвід. Я теж почала лити сльози. Заспокоювала в темряві і плакала, бо мені боліло, що воно буде з ним до кінця життя”, – поділилася Інна.

Інна Мірошниченко зі своїм сином
Інна Мірошниченко зі своїм сином

Також подібна ситуація трапилася на групових заняттях з Марселем. Жінка на хвилинку залишила сина з вихователями та іншими дітками і вирішила піти взяти собі кави, але хлопчика ця атмосфера без мами повернула до спогадів про дитячий будинок. На ті 5 хвилин, що Інни не було біля нього, він подумав, що мама кинула його і більше не повернеться.

“Просто так боляче, що робить з дітьми втрата батьків. Не знаю, чи отримаю я можливість стати тим самим добрим світом для мого маленького сина”, – додає зірка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини