Рубрики: Новини

“За 250 тисяч доларів”: хореографиня Ілона Гвоздьова розповіла, скільки витратила на будівництво оселі

Відома українська хореографиня Ілона Гвоздьова зізналася, скільки вже витратила на будівництво власного будинку. Зірка зізнається, що це лише половина від суми.

Українська журналістка Аліна Доротюк завітала в гості до Ілони Гвоздьової та поцікавилася, подробицями з життя танцюристки. Крім цього Аліна зʼясувала, скільки зірка витратила на ремонт свого будинку за Києвом.

За словами Ілони, вони з чоловіком вклали немаленьку суму у власний маєток. Більша частина коштів пішла на матеріали для будівництва та оплату робіт професіоналів, котрі працювали над створенням житла для пари. Зірка зізнається, що було б значно простіше та дешевше придбати новий будинок з ремонтом, ніж вкладати такі шалені гроші на власне будівництво.

“Легше купити вже готовий будинок. Це дуже дорого. Якщо порахувати всі меблі та звернути увагу на те, що це лише половина всього, бо будинок досі не готовий, то на все пішло за 250 тисяч доларів. Це не межа”, – каже Гвоздьова.

Ілона Гвоздьова показала власний маєток

Будинок розташований у Київській області і становить 238 квадратних метрів. Ще досі там триває ремонт, але це не заважає парі жити у розкішному маєтку. Особняк має два поверхи з відпочивальною зоною, а сама Ілона пишається своїм помешканням. Як каже хореографиня, вони з коханим майже все життя відкладали кошти на нього і доводилося сильно економити, щоб зараз дозволити собі таку велику розкіш.

Ілона додає, що вони з чоловіком все ж не змогли на власні заощадження придбати будинок. Їм любʼязно допомогли батьки, які вклали власні кошти у купівлю та ремонт маєтку для коханої пари. Ілона сподівається, що вони зможуть закінчити ремонт якомога швидше, щоб нічого не заважало їм з дітьми жити у спокої.

В будинку Гвоздьової досі триває ремонт
Поділитися