Рубрики: Новини

“За певних умов”: Даша Астаф’єва зізналася, чи зможе прийняти пропозицію руки та серця від нового коханого

Українська актриса, модель та волонтер Даша Астаф'єва розповіла у новому інтерв'ю про стосунки з новим хлопцем, пропозицію та фінансову залежність від нього.

Світ відомих особистостей завжди викликає підвищений інтерес громадськості. Нещодавно популярна співачка та модель Даша Астаф’єва вирішила поділитися кількома важливими аспектами свого особистого життя, розкривши деякі деталі щодо свого нового бойфренда та своїх власних фінансових уподобань.

Даша не приховує, що її серце належить хлопцю, який молодший за неї та працює в сфері інформаційних технологій. Вона визнала це в інтерв’ю відомому телеведучому Славі Дьоміну.

За словами співачки, вони ведуть стосунки, де партнер готовий приймати на себе практично всі фінансові витрати. Це відверте зізнання, особливо в контексті сучасних реалій, де незалежність жінок зайняла важливе місце.

Даша Астаф’єва, крім цього, підтвердила ще :

“Мені не робили пропозицію, але ми розмовляли про це. У нас серйозні стосунки. За певних умов, те, що хочеться зробити – переноситься. Я ні в якому разі не відмазуюсь від цього… Ти не можеш відпочивати, святкувати щось, коли ти бачиш, що люди помирають щодня.”

Даша Астаф’єва розповіла про ставлення до пропозиції від нового бойфренда

Співачка також поділилася деякими деталями щодо своїх фінансових витрат. За місяць вона витрачає приблизно 40 тисяч гривень. З цієї суми 10 тисяч відходить на косметику, а ще дві тисячі на візити до косметолога. Решта коштів витрачається на бензин та корм для її чотирилапих друзів – собак.

Даша Астаф’єва також відкрито висловила своє ставлення до планів материнства. Вона розповіла, що думала над можливістю усиновлення, але зараз її готовність стати матір’ю становить лише 50%. Медичні поради рекомендують їй спочатку відпочити та зосередитися на собі.

Поділитися