Віктор Павлік вперше показав зблизька свою маму та сестру: як виглядає свекруха і зовиця Каті Репяхової

Віктор Павлік нещодавно показав свою маму та рідну сестру. Перед цим миттєвим сплеском публічності артист завжди дотримувався приватності родичок.

Популярний співак Віктор Павлік рідко говорить про свою маму, а тим паче про сестру. До речі, про неї немає інформації навіть Вікіпедії, але про зовицю Репяхової вдалося дізнатися дещо цікавеньке. Виявляється, її звати Людмилою і вона тривалий час мешкала у росії. Про свою родичку артист згадував у 2021-му році, зазначаючи, що час від часу з нею листувався у мережі. Нарешті близьким людям вдалося побачитися і вживу.

На своїй сторінці в Instagram Віктор опублікував фотографію, на якій він посміхається, стоячи між своєю матір’ю і сестрою. Важко відмовити, що гени в цій родині — справжнє диво, після обидві жінки виглядають надзвичайно молодо та привабливо.

Мама Павліка давно зарекомендувала себе, ​​як вражаюча леді у вельми зрілому віці, з добрими усміхненими рисами обличчя та скромною зачіскою.

Сестра Віктора Павліка також залишила враження своєю красою та сяючим посмішкою. Її моложавий образ був приємним відкриттям для фанатів, які довгий час не знали навіть її імені.

У коментарях артистові написали:

  • “Які щасливі очі у всіх, нехай Бог дає довгих років віку!”
  • “Дай Боже, будьте здорові!”
  • “Многая літа, мама сонечко”
Віктор Павлік показав, як виглядає його сестра і мама

Примітно, що Катя Репяхова світлину не прокоментувала, хоча й з мамою свого обранця, схоже, перебуває у гарних стосунках. Вона не раз показувала, як приїздить до свекрухи разом з її крихітним онучком. Щоправда, мама Віктора Павліка з Михайликом не сидить та ніколи не гляділа це дитя. Втім, у її невістки немає на неї жодних образ, адже вона розуміє, що ненька її чоловіка вже достатньо немолода дама.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини