Олександр Еллерт з “Холостячки” в США чекав на ураган, але не дочекався: ніяких гострих відчуттів без Мішиної

Олександр Еллерт, який виїхав у США, не перестає дивуватися тамтешнім порядкам. Екс-обранець Ксенії Мішиної розповів, як його здивували американські новини.

Знаменитий український комік та учасник популярного шоу “Холостячка” Олександр Еллерт минулого року поїхав підкоряти Сполучені Штати Америки. Перебуваючи в США, він стикнувся з тим, наскільки місцеве життя та менталітет відрізняється від нашого та як американські ЗМІ, зокрема, подають новини. Інформацію про наближення урагану, який мав би пройти у найближчі дні, за словами гумориста, роздули до небачених розмірів.

Коханий холостячки знав, що урагани в США — серйозна річ, але те, як ця інформація була представлена, залишила його дуже враженим.

“Якщо ви думали, що за 6 годин, щось сталося… Нічого не сталося. Ураган “несеться”. Може я чогось не бачу”, — розповів Еллерт у сторіз, показавши, як легесенький дощик змочив асфальт.

Олександр Еллерт розповів, що його дивує у США

“Подія” у новинах надзвичайно розвеселила зірку, особливо, як журналісти описують близький прихід урагану. Вони подали це так, ніби це був апокаліпсис, а не звичайна літня погода.

Як Олександр Еллерт виїхав у США?

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина були разом понад рік
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина були разом понад рік

Багатьох прихильників і Еллерта, і Мішиної цікавило, як Олександру вдалося у 2022-му у розпал повномасштабного вторгнення виїхати у Штати. Тим паче, що Ксенія розповідала, що у перші дні наступу окупантів була разом з колишнім.

Втім, за словами гумориста, він поїхав легально, на кордоні йому поставили штамп у паспорт, а далі він був на гастролях. Нині веде за океаном блогерську діяльність.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розійшлися у 2021-му році, після спільної поїздки на море. Причин своєї сварки не розповідають і досі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини