Рубрики: Новини

Слідом за Мірошниченком про всиновлення дитини заговорила Даша Астаф’єва: ось чому досі не завагітніла

Даша Астаф'єва вперше зізналася, чому у 38-м років вона досі не стала мамою. Розкриваємо головний секрет зірки і її погляди на всиновлення малюків з дитячого будинку.

Українська зірка і модель, Даша Астаф’єва, відзначилася не тільки своєю надзвичайною красою та талантом, але й відвертістю щодо питань особистого життя. У свої 38 років, Даша досі не стала матір’ю, і вона не поспішає з цим рішенням через ряд нюансів зі здоров’ям. Деталей такої делікатної теми зірка, звісно не розкриває, зазначаючи, що все від нервів.

Даша Астаф’єва розповіла про потенційне материнство

Легендарна модель відкрито розповіла ведучому Славі Дьоміну про своє ставлення до всиновлення малюків. Її рішення базується на особистому досвіді та розмірковуваннях щодо відповідальності перед маленьким життям. Попри всі чутки, стосунки селебріті має, але ім’я свого обранця не поспішає розкривати, як і всіх подробиць нового роману.

Звісно, у свої 38 Астаф’єва нерідко стикається зі стереотипами, які були нав’язані суспільству. І один з них — це відсутність дітей у майже 40 років.

Та все одно Даша ділиться тим, що не бажає всиновлювати дитину, оскільки вона відверто боїться можливих труднощів та викликів, які можуть супроводжувати цей шлях. Вона неодноразово бачила приклади, які віддаляли її від думки поїхати у дитячий будинок і, схоже навіть приклад Тімура Мірошніченка її не надихнув.

Публікація інтерв’ю Даши Астаф’євої викликала обговорення в соціальних мережах і серед фанатів. Деякі підтримують її відвертість та право на особистий вибір, підкреслюючи важливість обґрунтованих рішень щодо батьківства, а тим паче відповідальності за прийомну дитину. Інші наголошують на тому, що кожен має право вибирати свій шлях у цьому питанні.

Поділитися