Рубрики: Новини

Надя Дорофєєва, Джамала та Ектор Хіменес-Браво зворушливо привітали українців із Днем Прапора

День Прапора - це важлива подія для кожного українця, що символізує незалежність, патріотизм та єдність країни. Хто із зірок доєднався до привітань із цією датою?

У цей день зірки України взяли участь в урочистостях та поділилися своїми враженнями щодо цього важливого дня через свої соціальні мережі.

Ектор Хіменес-Браво

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво, який відомий своїми кулінарними витворами та великою любов’ю до України, з’явився в центрі Києва з прапором України. Його відданість країні та прапору була висловлена відверто: “Це щит кожного українця”. Він згадав, як прапор став символом під час Майдану, наголосивши на його значущості та силі. Один із підписників підмітив:

“Хоч він і не українець по крові, але українець по духу”

Джамала

Зворушливими словами Джамала поділилася своїми думками про прапор: “Прапор – це символ нашої незламності та свободи”. Вона висловила вдячність українським захисникам за те, що завдяки їхнім зусиллям синьо-жовті кольори майорять в Україні.

Як зірки привітали українців із Днем Прапора

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва приєдналася до святкування Дня Прапора та підкреслила його символічний характер. Співачка виклала не тільки фото з концертів, але і дитячий знімок. На ньому вона тримає у руках соняшник та щиро посміхається. Також Надя підкреслила, що прапор – це не тільки символ, але й втілення боротьби, незламності та свободи.

Наталя Могилевська

Зірка Наталя Могилевська додала свою власну думку до вітань з нагоди Дня Прапора, наголосивши, що прапор України – це символ сили та перемоги. Вона підняла дух українців, вказавши на важливість патріотизму та єдності.

День Прапора є великим святом, яке об’єднує всіх українців. Вислови підтримки та любові до своєї країни, які зірки висловили через соціальні мережі, є свідченням їхньої глибокої зв’язаності з Україною та її символікою.

Поділитися