Рубрики: Новини

“Я можу багато чого собі дозволити”: військовий Тарас Тополя чесно розповів про свій заробіток під час війни

Відомий український музикант Тарас Тополя чесно розповів про свій заробіток у часи війни. Знаменитість зізнався, який має прибуток та скільки витрачає щомісяця

Тарас Тополя, відомий український музикант і фронтмен гурту “Антитіла”, розповів про свій заробіток у часи повномасштабної війни. Знаменитість зізнався, скільки він заробляє та скільки витрачає. За словами артиста, нині йому не потрібно заробляти надзвичайно багато, аби комфортно жити. Річ у тім, що вони з дружиною Оленою Тополею завжди добре заробляли, але ніколи багато не витрачали.

Оскільки зіркова пара всю свою кар’єру відкладала гроші, у часи повномасштабної війни вони спокійно живуть на збереження. Крім того, нині Олена Тополя продовжує заробляти, хоча і живе далеко за межами України.

Тарас Тополя розповів про свій заробіток та витрати у часи повномасштабної війни

Відомий артист зізнався, що йому потрібно не так багато грошей для життя. Найбільше Тарас Тополя витрачає на оплату комунальних послуг. Що стосується купівлі одягу чи їжі, то він витрачає цілком економну суму.

Крім того, продовжив свою розповідь відомий український музикант, він взагалі невибагливий у питаннях, куди витрачати гроші. Знаменитість зізнався, що він ніколи не купував особливо дорогі речі без необхідності, а тому тепер йому не так складно затягнути пояса та жити економно. Тарас Тополя зазначив, що вони з дружиною ніколи не намагались жити на широку ногу, хоча й могли собі це дозволити.

За словами знаменитості, вони з дружиною завжди жили скромно. Тарас Тополя пояснив, що він не мав на увазі, що в їхньої родини були проблеми з грошима. Артист запевнив, що він може “багато чого собі дозволити”.

Тарас Тополя розповів про свій заробіток та витрати у часи повномасштабної війни

Тарас Тополя також розповів, що гурт “Антитіла”, фронтменом якого він є, зараз теж заробляє гроші. За словами знаменитості, половину свого заробітку вони віддають на потреби армії.

Поділитися