Рубрики: Новини

Таке 9-річним дітям зазвичай не дарують: Маша Єфросиніна здивувала вибором презенту для свого сина

Відома українська ведуча та журналістка Маша Єфросиніна здивувала, який подарунок подарувала своєму синові. Олександру нещодавно виповнилось 9 років

Маша Єфросиніна, відома українська ведуча та журналістка, досягла успіху не лише у своїй професійній діяльності, але й в особистому житті. Нині знаменитість – щаслива мама двох дітей і кохана дружина. У своєму Інстаграм-блозі зірка розповідає не лише про роботу, але і про свою родину. Так, наприклад, нещодавно син Маші Єфросиніної відзначив свій день народження.

Олександру Хромаєву виповнилось 9 років. У цей особливий день зіркова мама звернулась до свого сина з найтеплішими словами. Маша Єфросиніна побажала своїй дитині всього найкращого та зізналась – вона чекала на нього багато років, тому щаслива стати мамою чудового сина. Зірка з нагоди свята показала свіжі фотографії Олександра, на яких видно, як він виріс.

Маша Єфросиніна показала свіжі фотографії свого підрослого сина Олександра

Коли свято минуло, Маша Єфросиніна вирішила розповісти, що подарувала своєму синові у день його народження. Виявляється, Олександр з самого малечку мріяв про те, щоб стати поліцейським. Батько хлопчика зробив своєму синові подарунок, якого дітям зазвичай не дарують. У своєму Інстаграм-блозі Маша Єфросиніна розповіла, що її чоловік влаштував їхньому сину похід до тиру.

Там Олександр зробив перші кроки на зустріч своїй мрії. Хлопчик навчився стріляти, а під наглядом інструктора навіть зробив самостійний постріл. Вперше у житті син Маші Єфросиніної вистрілив у мішень та відчув, як це – тримати зброю в руках. Урок з професійної стрільби минув успішно, хоча й зіркова мама спершу була налаштована скептично.

Маша Єфросиніна зізналась, який подарунок зробила своєму синові Олександру

Річ у тім, що Маша Єфросиніна спершу переживала, що її син вже у 9 років триматиме зброю в руках. Втім, зізналась знаменитість, хлопчик останні півтора року грає в “стрілялки” та питає у своєї мами, чи не загине його батько на фронті. За словами зірки, Олександр досягнув неабиякого успіху вже на першому занятті.

Поділитися