Рубрики: Новини

“Якщо я заплачу, готова забрати заяву”: Даша Квіткова розповіла про перше в її житті ДТП

Відома українська блогерка Даша Квіткова розповіла в Мережі про свою першу дорожньо-транспортну пригоду. Зірка зізналася, що неї вимагали гроші.

Даша Квіткова вчора, 27 серпня, їхала до своєї подружки Тані на виписку з пологового будинку, але туди вона доїхати не змогла. Під час руху на своєму автомобілі Даша потрапила у ДТП. Разом з машинами, які були у потоці, Квіткова повертала на перехресті. Дівчина була останньою в “черзі” на поворот і в секунду у бік Лексуса, за яким вона була за кермом вʼїхало дві машини: Мустанг та Тесла.

Як каже сама Даша, ні в кого з водіїв та всіх учасників ДТП не було жодних скарг один до одного за винятком однієї дівчини-пасажира. Дівчина скаржилася на забій руки і вимагала на місці виплатити їй моральну компенсацію.

“Ця дівчина з машини Мустанг вибігла, почала крити мене матом, потім звертатися до мене по імені, потім раптово сказала, що не знає, хто я така, а потім раптово знову почала казати мені про мій інстаграм, про мої фотки класні. Сказала, що хоче грошову компенсацію через можливий забій руки, але медичну експертизу ми досі чекаємо. Якщо я заплачу їй цю компенсацію, вона забере свою заяву”, – розповідає блогерка.

Даша Квіткова розповіла про ДТП

Даша Квіткова від такої пропозиції відмовилась. Зірка каже, що не вирішує питання грошима чи якимись відмазуваннями. Квіткова хоче залишитися з правдою і бути максимально чесною зі своїми прихильниками та з самою собою, тому вона готова понести покарання за участь у ДТП.

“Розповідати, що я намагаюсь уникнути відповідальності через те, що я відмовилась платити на місці гроші пасажирці з Мустангу – не є правдою. Дякую”, – закінчує Квіткова.

Даша Квіткова розповіла про ДТП

Як вирішиться ця ситуація – поки залишається невідомим, оскільки експертизи ще ніякої немає і для цього потрібен певний час. Даша всі подробиці висвітлюватиме у своєму блозі. На виписку вона їхала до засновниці українського бренду Cher17 Тані Парфільєвої. Підприємиця народила хлопчика, якого вирішили назвати Олександром.

Поділитися