“Хотів попросити пробачення”: синові Богдана Ступки Остапу обрали покарання за ДТП, влаштовану у Києві

Представник легендарної династії українських акторів нещодавно втрапив у скандал. Знаменитість напідпитку влаштував ДТП і тепер відповідатиме за порушення закону

Нещодавно мережу сколихнула новина про те, що відомий український актор Остап Ступка влаштував у Києві ДТП. Знаменитість, перебуваючи у нетверезому стані, в’їхав у припаркований автомобіль. Пригода сталась два дні тому, 4 квітня, а вже сьогодні Шевченківський суд міста Києва обрав для актора запобіжний захід.

За скоєне знаменитість перебуватиме під домашнім арештом. Судді обрали для Остапа Ступки нічне ув’язнення. До 5 червня включно відомий український актор повинен перебувати в межах свого дому з 22 ночі до 6 ранку. У Шевченківському судді повідомили, що остаточну ухвалу буде оголошено вже незабаром, 11 квітня.

Остап Ступка перебуватиме під домашнім арештом / Фото: Суспільне
Остап Ступка перебуватиме під домашнім арештом / Фото: Суспільне

Відомий український актор не промовчав і висловився з приводу дорожньо-транспортної пригоди, яку влаштував днями. Знаменитість зазначив, що йому дуже шкода. Крім того, Остап Ступка пообіцяв, що не залишить потерпілого без допомоги. Актор пообіцяв забезпечити чоловіка, який постраждав у результаті аварії всім необхідним. Ба більш, Ступка перепросив.

“Зі свого боку я зобов’язуюсь надавати всіляку допомогу потерпілому: що стосується одужання, лікування і подальшого його життя, – прокоментував Остап Ступка й додав: – я б хотів попросити пробачення”.

Знаменитість висловився й безпосередньо про аварію. Остап Ступка зазначив: те, що сталось – справжній фатум, складова античної трагедії, що проявляється як раптове та невідворотне лихо, спричинене волею богів.

Остап Ступка нещодавно влаштував аварію в Києві
Остап Ступка нещодавно влаштував аварію в Києві

Нагадаємо, що днями мережу сколихнула новина про спричинену відомим українським актором ДТП. Знаменитість перебував у нетверезому стані за кермом автомобіля. Особистий транспорт Остапа Ступки на швидкості врізався у припарковану машину, в якій тим часом перебував чоловік. Правоохоронні органи затримали актора на місці подій, а водія автомобіля, в який врізався актор, госпіталізували.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини