Пономарьов відверто зізнався у почуттях до Марічки Падалко, поки вона чекає Соболєва: “Люблю, і дуже давно”

Олександр Пономарьов змусив зашарітися Марічку Падалко, зізнавшись їй у почуттях. Як це було та як на несподіваний вилив емоцій відреагувала заміжня зірка?

Зірковий співак Олександр Пономарьов відкрив свої почуття до відомої телеведучої Марічки Падалко. Зворушлива фраза прозвучала під час ефіру на телеканалі “1+1”, залишивши глядачів та шанувальників враженими та здивованими. Зашарілася і сама Марічка Падалко, яка видала все своєю мімікою та голосним сміхом. Їй було дуже несподівано почути це від знаменитості такої величини.

“Люблю і дуже давно”, — з посмішкою сказав артист.

Цей момент настільки захопив телеведучу, що вона опублікувала навіть цей момент у сторіз на своїй сторінці.

“Коли дізналася, що тебе любить народний артист. “Вже давно”, — прокоментувала селебріті.

Олександр Пономарьов публічно зізнався у почуттях до Марічки Падалко

Пономарьов, який завжди зберігав приватний життєвий стиль, розповів про свої почуття до Марічки Падалко, відзначаючи її професіоналізм, вроду та внутрішню глибину. Що робить цю звістку ще більш несподіваною, так це той факт, що Марічка є дружиною Єгора Соболєва, колишнього політика, який в даний час перебуває на фронті вже не перший місяць.

Марічка Падалко зустрілася зі своїм чоловіком після розлуки
Родина Марічки Падалко

Спільне життя зірки “плюсів” та екс-депутата завжди привертало увагу громадськості через їхню сильну партнерський зв’язок та роль ведучої як матері трьох дітей. Реакція її чоловіка на цю несподівану новину, ймовірно, стане предметом загального інтересу, але дарма її чекати. Селебріті вже давно довели, що вони — справжні половинки один для одного. Дикторка “1+1” лишилася у Києві, коли її обранець пішов звільняти Ірпінь, а тепер не упускає жодного шансу побачитися з милим, який продовжує боронити Україну. Їхні спільні діти також чекають на тата.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини